• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej Jakirović najavio hercegovački derbi: Široki je sjajna ekipa koja se "baca na glavu"

Autor Haris Krhalić

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović najavio je utakmicu protiv Širokog Brijega.

 Sergej Jakirović Izvor: YouTube/HŠK Zrinjski/Screenshot

U zaostaloj utakmici Premijer lige BiH u srijedu će u Mostaru snage odmjeriti Zrinjski i Široki Brijeg.

Biće to sudar dviju momčadi u odličnoj formi. Široki Brijeg, prvoplasirani na ljestvici, u posljednjih pet kola ima tri pobjede, jedan neodlučen ishod i jedan poraz, dok je Zrinjski u zadnjih pet nastupa upisao četiri pobjede bez primljenog gola i poraz od Sloge (1:0).

"Biće to zahtjevna i teška utakmica. Široki je pokazao da je zasluženo na vrhu zajedno sa Željezničarom. Jako teško gube utakmice, imaju samo jedan poraz od Tuzla sitija, puni su samopouzdanja i imaju mladu ekipu koja se doslovce baca na glavu za svakom loptom", najavio je hercegovački derbi trener "plemića" Sergej Jakirović.

On je odao priznanje protivničkom treneru Ivici Barbariću koji je u situaciji kad je klub između dviju sezona napustila većina igrača, složio novu momčad koja igra iznad svih očekivanja.

"Očekujem da će to biti odlična utakmica, očekujem da ćemo mi biti dobri, energični, jer ovo su utakmice u kojima dajete preko sto posto. Očekujem i puno ljudi na tribinama, iako je termin malo škakljiv, jer u isto vrijeme igra Dinamo u Ligi prvaka", dodao je Jakirović.

Što se tiče igračkog kadra, Jakirović ne može računati na ozlijeđenog Franu Maglicu, Damir Zlomislić vjerojatno će preskočiti ogled sa Širokim Brijegom, ali bi mogao biti u konkurenciji za utakmicu protiv Željezničara sljedećeg vikenda.

Karim Gazeta treneri s ekipom, ali Jakirović ne želi žuriti s njegovim povratkom kako ne bi obnovio ozljedu.

Pred nogometašima Zrinjskog niz je iznimno zahtjevnih utakmica u rasporedu subota-srijeda. Nakon Širokog Brijega slijedi gostovanje kod Željezničara, pa zaostala utakmica s Veležom.

"Ušli smo u seriju od devet utakmica u ovom mjesecu. Svaka nosi određenu težinu i svaka nosi tri boda. Možemo pričati o hercegovačkom derbiju, o gradskom derbiju, ali svaka od tih utakmica nosi tri boda i probat ćemo u svakoj uzeti maksimum, ali ne pita se samo nas. Tu je i protivnik. Ali ja ne volim preskakati utakmice, jer to se odmah reflektira na momčad. Zato idemo utakmicu po utakmicu", zaključio je Jakirović.

Utakmica Zrinjski – Široki Brijeg igra se u srijedu od 18:45 sati, a sudiće Admir Šehović iz Sarajeva. On će zamijeniti Irfana Peljtu, koji je delegiran za utakmicu Uefine Europske lige Olimpijakos – Karabag u četvrtak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC