• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVA LIGA RS: Krupa upisala novu pobjedu, poraz Rudara i Zvijezde 09

Autor Haris Krhalić

Kompletirano je 11. kolo Prve lige RS.

 Prva liga RS 11. kolo rezultati Izvor: Promo/FK Krupa

Kompletirano je 11. kolo Prve lige Republike Srpske.

Lider prvenstva, ekipa Krupe, upisala je novu pobjedu. Ovog puta su bili bolji u Derventi od ekipe Tekstilca sa 0:2. Prvo pogodak za Krupu postigao je Aleksandar Petrović u 62. minutu, a konačnih 0:2 postavio je Alen Nuhanović u 86. minutu.

Sloboda iz Novog Grada slavila je na gostovanju u Prnjavoru protiv Ljubića sa 0:1. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Adi Alić u 64. minutu.

Zvijezda 09 upisala je poraz u Banjaluci od Željezničara sa minimalnih 0:1, a pogodak za Banjalučane postigao je Đorđe Đogić u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Famos i Omarska podijelili su bodove u Vojkovićima.

Igrala se 32. minuta kada Luka Banović iz zadnje linije poslao dugu loptu, odbrana Famosa nije na vrijeme to zatvorila, a Ognjen Jaćimović je lobovao golmana i doveo goste u vođstvo. Famos je do izjednačenja stigao u 66. minutu kada je Adnan Vranešić na asistenciju Zorana Kokota pogodio za konačnih 1:1. Treba dodati kako je Famos utakmicu završio sa 10 igrača jer je Marko Marković zaradio crveni karton.

Drina je u Zvorniku, nakon preokreta, trijumfovala nad Podrinjem sa 2:1. Strijelci za domaće su bili Danijel Ćulum u 79. i Filip Blagojević u 90. minutu. Goste iz Janja je u vođstvo doveo Stefan Božić u 53. minutu.

Laktaši su na domaćem terenu savladali Slaviju iz Istočnog Sarajeva sa 2:0, a strijelci su bili Ognjen Škorić u devetom i David Vuković u 42. minutu.

Težak poraz doživjela je ekipa Rudara na svom terenu od Slobode iz Mrkonjić Grada. Gosti su slavili sa 0:3, a mrežu „rudara“ su redom pogađali Vlado Koprivica u devetom, Ilija Danilović u 69. i Ognjen Soldat u 95. minutu.

U utakmicama koje su odigrane u kasnijem terminu Radnik je u Bijeljini savladao Modriču sa 3:0. Dvostruki strijelac bio je Dragan Došlo dok je jednom pogodio Uroš Vesić.

U Foči su Sutjeska i Kozara odigrali zanimljivu utakmicu u kojoj smo vidjeli čak pet golova. Drago Maksimović doveo je goste u vođstvo već u prvom minutu, da bi 17 minuta kasnije izjednačio Mojović Nikola. Isti igrač pogađa ponovo u 40. minutu, a Maksimović u 59. pogađa još jednom i vraća stvari na početak.

Ipak, u 87. minutu Mojović postiže i svoj treći pogodak danas i donosi Sutjesci veliku pobjedu. Ono što je posebno zanimljivo sva tri pogotka kapiten domaćih je postigao sa bijele tačke.

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC