• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mađari razbijeni na Marakani, a njihov trener je očekivao ovo? Čerčesov šokirao poslije poraza: Ništa me nije iznenadilo

Autor Haris Krhalić

Ferencvaroš je došao u Beograd i doživio pravi brodolom, a trener mađarske ekipe Stanislav Čerčesov nije imao čime da bude zadovoljan poslije meča.

 Trener Ferencvaroša nakon poraza od Zvezde Izvor: YouTube/Zvezda TV/Printscreen

Crvena zvezda je na svom terenu u svakom smislu nadigrala ekipu Ferencvaroša i na kraju slavila sa 4:1 u meču u kome se očekivalo mnogo više neizvjesnosti. Sjajni Gelor Kanga i Aleksandar Katai ponovo su bili motori ekipe, a Ferencvaroš iz Beograda ide praznih šaka i sa brigama pred revanš u Budimpešti. 

Trener mađarske ekipe, iskusni ruski stručnjak Stanislav Čerčesov posle meča nije mogao da bude zadovoljan viđenim na terenu. 

"Ovo je sve fudbal, zasluženo smo izgubili. Do prvog gola smo bili u dobroj situaciji, ali nas je penal malo poremetio. Moraćemo ovo da analiziramo i da idemo dalje. Ako gledamo današnju utakmicu svaka tačka igre bi trebalo da se popravi.", rekao je Čerčesov na početku pa nastavio:

"Što se tiče igre Ferencvaroša potpuno smo stali poslije 1:0. Dešava se da ekipa primi gol, ali tim mora da se podigne. Što se tiče igre Crvene zvezde to me ništa nije iznenadilo. Igrali su kao što sam očekivao, oni su mnogo bolji ofanzivno nego defanzivno i višak prostora nismo smjeli da im dozvolimo", analizirao je Čerčesov. 

Na današnjem meču podrška za gostujući tim bila je velika, čak 2.000 navijača stiglo je u Beograd, dok će ih za nedjelju dana u Mađarskoj biti deset puta više!

"Danas su navijači bili definitivno bolji nego mi na terenu. Prvo se koncentrišemo na Debrecin za vikend, gdje nas takođe čeka 20.000 navijača koji će se pripremiti za ono što nas čeka protiv Crvene zvezde u četvrtak", nastavio je iskusni ruski stručnjak. 

A da li je bolje reći igračima nešto posle ovakvog poraza ili samo ćutati?

"Bolje je reći i ono što sam uradio je da sam rekao igračima u svlačionici šta nije valjalo u igri. Moje je da pripremim ekipu, ovo nije ni prvi ni posljednji poraz ovo moramo da zaboravimo i da idemo dalje", završio je Čerčesov. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC