• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Jović dao gol u Evropi poslije tri i po godine! Onaj protiv Čelsija su svi zaboravili, konačno je prekinuo crni niz

Autor Haris Krhalić

Luka Jović konačno dao gol u Evropi! Bio je strijelac za Fiorentinu na gostovanju u Škotskoj

 Luka Jović pogodak protiv Hartsa Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Luka Jović konačno je dao gol u evro-takmičenju! U pobjedi Fiorentine protiv Hartsa u gostima (3:0), srpskio napadač postigao je posljednji pogodak na meču i tako prekinuo svoj crni niz, jer nije bio strelac u Evropi još od maja 2019, kada je dao gol Čelsiju na Stamford Bridžu. Malo ko je tada mogao da pomisli da bi Luka mogao da upadne u velike probleme i negativnu fazu karijere, ali upravo to se dogodilo. Poslije te čudesne sezone otišao je u Real Madrid, u kojem je za tri godine prošao više padova nego uspona i u devet utakmica u Ligi šampiona nije bio strijelac. Ovog ljeta on oživljava karijeru u Fiorentini, a gol u Škotskoj mogao bi da mu da dodatni motiv i energiju na mjesec dana prije početka Svjetskog prvenstva.

Luka Jović postiže gol nakon skoro dva meseca.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Na gostovanju u Škotskoj Jović je odigrao cijeli meč za "Violu" i opravdao je povjerenje trenera Vinćenca Italijana. Zajedno sa njim, od početka do kraja na terenu je bio i još jedan srpski internacionalac - Aleksa Terzić, dok je reprezentativni defanzivac Nikola Milenković zaigrao od 46. minuta. Fiorentina je ovom pobjedom u Konferencijskoj ligi zauzela drugo mjesto na tabeli Grupe A sa četiri boda (prvi je Bašakšehir sa sedam), a slijede ih Harts sa tri i Riga sa dva boda.

Jović je u Škotskoj tek drugi put ove sezone bio strijelac, jer je prethodni pogodak postigao još u prvom nastupu u Seriji A, protiv Kremonezea 14. avgusta. U međuvremenu je Viola odigrala 11 utakmica, a Luka je "šetao" između startne postave i klupe. Do odlaska na Svjetsko prvenstvo Fiorentina će odigrati seriju važnih i teških utakmica (protiv Lacija za vikend, za tim protiv Hartsa kod kuće, Intera, Bašakšehira...), a Jović bi sigurno još nekim golom vratio samopouzdanje i formu pred najveći fudbalski događaj na svijetu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC