• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno - Luka Jović odbio da uđe u igru? Trener ga pozvao s klupe, a Italijani objavili zašto je nastao problem!

Autor Dragan Šutvić

Mediji na Apeninima otkrivaju da je razlog Jovićevog propuštanja meča protiv Verone taj što je u drugom poluvremenu odbio da uđe u igru.

 luka jović odbio da uđe u igru protiv verone Izvor: Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO

Fudbaleri Fiorentine savladali su Veronu 2:0 u nedjeljnoj utakmici Serije A na svom "Artemio Frankiju", a srpski napadač Luka Jović nije dobio šansu u sastavu domaćih čak ni kao rezerva. On je presjedio svih 90 minuta na klupi i gledao kako njegovi saigrači pobjeđuju, ali sada je stiglo i objašnjenje zbog čega.

Možda će vas zanimati

Iako se isprva činilo da trener Vinćenco Italijano nije bio spreman da Srbinu pruži ikakvu minutažu na ovom meču, mediji u Italiji otkrivaju da je Jović zapravo odbio poziv da uđe u igru i da je zbog toga ostao na klupi!

Kako javlja "DAZN", Jović je bio pozvan na oko 20 minuta prije kraja susreta da zamijeni Kuamea u napadu, ali je srpski golgeter odbio taj poziv. Zvanična priča je ta da se "nije osjećao najbolje", pa je zbog toga Italijano u igru ipak poslao Artura Kabrala.

Šta god bio slučaj i šta god da se zaista dešavalo, činjenica je da ovo neće nimalo pomoći Luki Joviću u Fiorentini. Srbin je od dolaska u Firencu upisao 10 nastupa, ali je na terenu ukupno proveo tek 559 minuta. Postigao je samo jedan gol, a pitanje je i koliko će ubuduće Italijano biti spreman da se osloni na Jovića poslije neulaska u igru protiv Verone.

Jović je nedavno izjavio da je potrebno da ga navijači razumiju da nije igrao tri godine, tokom boravka u Real Madridu, i da će mu biti potrebno vrijeme da se navikne na novu sredinu. Italijano mu je ranije poručio da "mora da se restartuje" i da mora da ponovo bude maksimalno posvećen. Ipak, meč protiv Verone očito nije bio taj tokom kog bi Jović započeo svoj povratak u staru formu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC