• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi otišao kod Mitrovića: Selektora zabrinula povreda, pa otputovao u London! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Srpski napadač imao je posjetu u Londonu, došao je selektor nacionalnog tima!

 Piksi posjetio Mitrovića Izvor: Twitter/FSSrbije/printscreen

Učešće u Ligi nacija uspešno je završeno, pa selektor Dragan Stojković i reprezentativci naše zemlje mogu da se posvete pripremama za Mundijal u Kataru. U sklopu tih priprema legendarni Piksi otputovao je u London kako bi iz prve runde saznao detalje o povredi Aleksandra Mitrovića. Srpski napadač zabrinuo nas je kada je izašao iz igre na meču protiv Njukasla, a selektor je morao da se uvjeri na licu mjesta šta se tačno desilo.

Tako je najbolji strijelac državnog tima u istoriji naše zemlje dobio priliku da bude domaćin Draganu Stojkoviću, koji je nakon posjete crnogorskom primorju i manastiru Ostrog otputovao i u London. Tamo je bilo riječi o nacionalnom timu i izazovima koji čekaju Srbiju, a selektor je poželio ubojitom golgeteru da što prije sanira povredu i vrati se na teren u dresu Fulama.

Za Srbiju ima vremena jer nacionalni tim prvi meč na Mundijalu igra 24. novembra protiv Brazila, a svi vjeruju da će Mitrović do tada biti potpuno spreman. Šest dana prije te utakmice Srbija će protiv Bahreina odigrati posljednju provjeru pred start turnira, kako bi se Piksi još jednom na dijelu vidio reprezentativce.

U narednom periodu selektor Stojković biće u Frankfurtu, gdje će se održati žrijeb pred kvalifikacije za naredno Evropsko prvenstvo. Srbija će biti izvučena iz drugog šešira, a to će  biti još jedna prilika da Srbija prekine dug post na kontinentalnim fudbalskim smotrama. Podsjećamo, posljednji put "orlovi" su igrali Evropsko prvenstvo još kao SR Jugoslavija, sa Piksijem kao kapitenom nacionalnog tima. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC