• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajt za odrasle ulazi u Premijer ligu za 200.000.000$?!

Autor Dragan Šutvić

Everton sigurno nije imao ovo u planu kada se raspitivao o potencijalnim sponzorima.

 sajt za odrasle sponzor evertona  Izvor: YouTube/screenshot/Everton Football Club

Nevjerovatna vijest stiže iz Engleske! Američki sajt za odrasle "Stripčet" objavio je tvrdnje da su poslalu ponudu slavnom Evertonu u kojoj im nude 10-godišnji ugovor da postanu njihov sponzor i nosioci prava na ime njihovog novog stadiona!

Ova neobična vijest odjeknula je na Ostrvu nakon što su iz marketing službe pomenutog sajta objavili da žele da postanu bitan partner kluba iz Premijer lige i tako dođu u fokus svjetske javnosti.

"Sa viješću da Everton traži prava na imenovanje za svoj novi stadion vrokedan 566.000.000 dolara, 'Stripčet' zvanično produžava 10-godišnju ponudu vrokednu 20.000.000 dolara godišnje da stadion nazove 'Stripchat Sustainability'", stoji u objavi pomenute kompanije.

U "Stripčetu" već prave planove šta bi moglo sve da se izvede ukoliko bi oni postali sponzor Evertona na novom stadionu na koji bi "karamele" trebalo da se presele u narednim godinama.

"Stripčet je zvanično proširio ponudu Evertonu da bude zvanični partner za imenovanje novog klupskog stadiona. Ako bi naša ponuda bila prihvaćena, uložili bismo zajednički napor da "Stripchat Sustainability Stadium" postane najprogresivniji, najodgovorniji i najodrživiji stadion na svijetu", rekao je Maks Benet, potpredsjednik Stripčeta.

Kao dio sporazuma, navodi se da bi kompanija obezbijedila ograničavanje proizvodnje ugljenika, kao i da bi se stadion koristio za održavanje filantropskih događaja od značaja za kompaniju.

Naravno, šanse da baš ova kompanija postane naslovni sponzor novog stadiona Evertona su minimalne, ali će "Stripčet" očito dobiti veliki publicitet. Evo kako će izgledati novi stadion Evertona koji bi trebalo da bude spreman pred početak sezone 2024/25:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC