• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drago mi je zbog Krstajića, ali Srbija ide na EURO! Piksija šokirao jedan podatak, pa je obećao ono što se čeka godinama

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dragan Stojković Piksi ne okoliša, on obećeva rezultate. I do sada ih je donosio!

 Dragan-Stojkovic-Piksi-obecao-da-idemo-na-Evropsko-prvenstvo. Izvor: MN PRESS

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi gledao je sjajan meč Juventusa i Torina i na njemu zaradio večeru od Dušana Vlahovića, a prije toga je u okviru emisije "Teme do Arene" pričao o nedavno održanom žrijebu za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Srbija je dobila grupu sa Mađarskom, Crnom Gorom, Bugarskom i Litvanijom, a selektor "orlova" je srećan zbog nekih susreta koji će uslijediti. 

"Grupa je komšijska, svi smo blizu, graničimo se jedni sa drugima, poznajemo se. Drago mi je što ćemo igrati protiv Bugarske gdje je Mladen Krstajić selektor. Drago mi je što ćemo igrati protiv Crne Gore gdje je Dejo Savićević, moj veliki prijatelj", rekao je Stojković za TV Arena sport. 

Kada ga je voditelj podsjetio da je zapravo igrao na prethodnom Euru na kome je igrao srpski tim, teško je bilo to nekadašnjem kapitenu nacionalnog tima da prihvati... "Ja ne mogu da vjerujem... Sjećam se toga, to je 2000. godine i prosto je nevjerovatno da nas nije bilo, ali biće nas", obećao je Piksi!

Što se tiče rivala u grupi iz koje će dvije najbolje selekcije ići na Evropsko prvenstvo, ništa ne može da iznenadi srpski stručni štab. 

"Da budem iskren ne postoji ništa što bi mene moglo da iznenadi. Fudbal je vrlo prosta stvar i ne treba praviti filozofiju od njega. Ono što ja pričam igračima na sastancima i šta im objašnjavam to je toliko prosto da bi svakl normalan čovjek razumio", objasnio je on.

Na kraju se osvrnuo na to šta je zapravo najveća stvar koju je uradio u ovom timu. 

"Ono što je neka naša najveća pobjeda je to što smo probudili jedan kolektivni duh, timski rad. Ponovio sam to dosta puta, ali moram opet da kažem jer je tačno... Apsolutno je nebitno ko je na klupi, ko je na terenu. Vidi se sjajna atmosfera koja mene može samo da raduje.

"A ako tome dodate fudbalsko znanje i talenat koje imamo, ako dodamo neke taktičke stvari gdje takođe mislim da ne griješimo i na kraju krajeva mentalitet koji imponuje gdje se svi bore, svi trče, sve to je ono na šta smo ponosni. Neko će me pitati kako sam uspio za tako katko vrijeme, ali eto, za nekih godinu, godinu i po dana napravili smo stvari na bolje. A ja mislim da možemo i bolje", završio je selektor Srbije. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC