• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda konačno našla zamjenu za Gobeljića! Stiže domaći desni bek, a igrao je i za Partizan

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda je navodno na korak od dovođenja fudbalera koji će biti alternativa Marku Gobeljiću.

 Lazar Nikolić iz Javora prelazi u Crvenu zvezdu Izvor: MN Press/Instagram/nikoliclazzar/Screenshot

Crvena zvezda je ove sezone već "isprobala" 32 fudbalera, ali polako se pravi plan za zimski prelazni rok tokom kog se očekuju pojačanja, međutim zbog velikog broja igrača - biće uslovljeni i odlascima. Tako je prvi fudbaler s kojim se Zvezda povezuje pred otvaranje "pijace" u januaru - Lazar Nikolić iz Javora. U pitanju je fudbaler koji igra na poziciji desnog beka, a sa kojim su pregovori u završnoj fazi, prenosi portal "Mozzart Sport".

Sa njim je odavno uspostavljen kontakt i očekuje se da detalji oko transfera budu utanačeni prije početka zimskog prelaznog roka, kada bi Marko Gobeljić konačno trebalo da dobije konkurenciju po desnoj strani.

Interesantno je da Lazar Nikolić, rođen inače 1999. godine u Leskovcu, karijeru počeo dosta ofanzivnije, kao krilni fudbaler što i danas povremeno odigra u Javoru, međutim čini se da ga Crvena zvezda vidi kao beka. Dobro je poznato da su tokom ljeta iz kluba otišli Milan Gajić i Kristijan Pičini, dok je Gobeljić u posljednji čas produžio ugovor. Tokom ljeta i jeseni alternativa mu je bio Strahinja Eraković, što je često kritikovano, dok su na tom mjestu igrali i Stanković, Srnić...

Nikolić je dijete OFK Beograda, gdje je igrao sa Veljkom Nikolićem sa kojim je baš juče Zvezda produžila ugovor, s tim da je nakon lijepih uspjeha u omladincima - otišao na drugu stranu Topčiderskog brda, crno-bijelu. Proveo je samo jednu sezonu u U-19 selekciji Partizana, da bi potom otišao u SPAL u kome se zadržao svega nekoliko mjeseci.

Od 2019. godine je član Javora i za Ivanjičane je odigrao ravno 100 utakmica, zabilježivši na njima devet golova i osam asistencija. Ove sezone nastupio je na 15 mečeva.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC