• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boateng zlostavljao djevojku, ona izvršila samoubistvo! Javila se njena majka: "Natjerao ju je da potpiše dokument!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bivša djevojka Džeroma Boatenga izvršila samoubistvo zbog njega, oglasila se i njena majka...

 Džerom Boateng zlostavljao djevojku, ona izvršial samoubistvo Izvor: Profimedia/Instagram/kasia_lenhardt/pritnscreen

Bivša djevojka Džeroma Boatenga (34) navodno je izvršila samoubistvo zbog njega i sada je taj skandal ponovo izašao na vidjelo, pošto se oglasila majka Kasije Lenhard.

Ona je otkrila da je poznati fudbaler tjerao njenu ćerku da "potpiše jedan dokument, koji je ona na kraju potpisala zbog straha od njega". Kasija je dvije nedjelje poslije potispivanja dokumenta izvršila samoubistvo. On je osuđen zbog zlostavljanja druge djevojke, Šerin Senler, i morao je da plati 1,8 miliona evra. Zbog toga ga se javno odrekao i njegov brat Kevin-Prins Boateng.

Prema navodima Džerom je primorao svoju tadašnju djevojku Kasiju da potpiše dokument u kom se "obavezuje da će ćutati i da neće nikome govoriti detalje o njihovoj vezi".

Ona je prvo to odbila, pa je on fizički nasrnuo na nju, poslije čega je Lenhard stavila potpis, pa je uslijedio tragičan događaj. Nije Boateng javno želio da priča o ovom slučaju, već je prije tragedije rekao kako mu je "manekanka stalno prijetila da će mu uništiti karijeru", ali nije isključeno da bi poslije izjave njene majke istraga mogla da bude ponovo pokrenuta.

Organizacija "Correctiv" koja se bavi istraživačkim novinarstvom je ponovo pokrenula ovaj slučaj.

Boateng je u karijeri igrao za Hertu, Hamburg, Mančester siti, Bajern Minhen i trenutno nosi dres Liona. Tokom karijere napravio je nekoliko skandala. Jedan od nagorih svakako je sa spomenutom Šenrin Senler sa kojom ima i dvoje djece. Na odmoru na Karibima je "tukao, ugrizao za glavu, bacao na pod i vrijeđao", a zbog toga je i osuđen.

Bivša "Plejboj zečica" Melisa Hau je otkrila i da je ona bila u vezi sa Džeromom, a da je on u tom periodu bio vjeren. "Izašli smo nekoliko puta, nisam spavala sa njim. Mislila sam da sam jedina, onda sam vidjela da je vjeren. Slao mi je poruke i ponašao se kao da nema djevojku. Prekinula sam svaki kontakt sa njim, jer je to previše drame za mene", rekla je Melisa jednom prilikom.

Pogledajte i ko je bila Kasija Lenhard.

A, ovo je Melisa Hau:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC