• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamma mia, kakva golčina Mesija! Argentinac ih razmontirao, rivali oduševljeni: "Leo je najbolji ikada"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi postigao je fenomenalan gol proti Ažaksioa, a igrač protivničkog tima je izneo niz pohvala.

 Lionel Mesi postigao sjajan gol protiv Ažaksioa Izvor: Profimedia

Lionel Mesi (35) blista u Pari Sen Žermenu, postigao je fenomenalan pogodak protiv Ažaksioa (3:0), a poslije utakmice su i protivnici bili oduševljeni onim što su vidjeli. Jednostavo, kada je neko toliko bolji od vas i kada vas na suvi kvalitet razmontira, možete samo da mu čestitate.

Upravo to su uradili i rivali kada su vidjeli način na koji je Argentinac završio akciju. Kako je komentator savršeno opisao "Mesi je započeo akciju, nastavio je i završio je. On je vječan", izgovorio je komentator dok je gledao šta mađioničar radi na terenu.

Uzeo je Lionel loptu na dvadesetak metara od gola, dodao do Huana Bernata, dobio povratni pas, produžio za Kilijana Mbapea, ovaj mu je petom vratio, a onda je Mesi obišao golmana Benjamina Leroja i zakucao loptu u mrežu. Svi na stadionu mogli su samo da mu aplaudiraju. Od ovoga bi se teško odbranili i mnogo jači timovi. Zaista, spektakularno! Nešto što mogu samo pravi velikani ove igre...

Na 11 mečeva u šampionatu Francuske Mesi je upisao šest golova i devet asistencija, a Mbapea je dva puta savršeno uposlio na ovom meču. Kako je igrao možda najbolje opisuju riječi veznog fudbalera domaćeg tima Tomasa Manjanija koji je stao pred kamere poslije utakmice.

"Ovo šta smo vidjeli od Mesija je nevjerovatno. Kada vidite kako igra, pa on je najbolji igrač na planeti, niko mu nije ni blizu. Činjenica da pruža ovakve partije u ovim godinama pokazuje zašto je najveći koji je ikada igrao ovaj sport", poručio je Manjani.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC