• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović dao gol, prvo ga poništio Srbin - pa "ukrala" UEFA: Juventus se raspada, Srbin jedina svijetla tačka! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dušan Vlahović je postigao gol protiv Benfike i dugo je strijepio pošto je trominutna provjera utvrdila da je sve bilo regularno. Ipak, njemu gol nije pripisan.

 Vlahović dao gol, prvo ga poništio Srbin - pa "ukrala" UEFA: Juventus se raspada, Srbin jedina svijetla tačka! (VIDEO) Izvor: TV Arena sport/screenshot

Juventus igra "biti ili ne biti" utakmicu protiv Benfike i očajno je počeo pošto je domaćin poveo 1:0, ali već u 22. minutu stiglo je izjednačenje preko Dušana Vlahovića. Srpski napadač zatresao je mrežu Benfike poslije kornera i srpski arbitar Srđan Jovanović je poništio gol zbog ofsajda, ali nakon trominutne provjere - pogodak je priznat. Prvo je postojala dilema oko toga da li je Dušan Vlahović bio u ofsajdu, zatim da li je lopta prešla gol-liniju, da bi na kraju sve "zaokružilo" i pitanje da li je Srbin postigao gol ili je na kraju to učinio njegov saigrač Mojze Ken.

Veliki problem ležao je i u tome što gol-tehnologija ne radi, odnosno sudijski tim Srđana Jovanovića je bez toga morao da donese odluku o golu, a na kraju je iz VAR sobe dobio signal da je ipak sve bilo regularno.

Pogledajte gol kojim je Juventus stigao do izjednačenja preko srpskog napadača Dušana Vlahovića, ali je na kraju UEFA odlučila da pogodak ipak bude pripisan njegovom saigraču Kenu. Procijenite sami da li su u ovom slučaju pravilno postupili pošto je možda lopta i prešla gol-liniju, ali tehnologija nije radila.


Loša vijest za Juventus je da sem Vlahovića, malo toga "radi" u timu Maksa Alegrija. Već u 28. minutu Žoao Mario je postigao gol za 2:1 iz penala. Skrivio ga je Kvadrado, i poludeo je zbog toga na Srđana Jovanovića, da bi Žoao Mario sedam minut akasnije asistirao i Rafi Silvi za gol. Dodajmo i to da je prvi gol na meču postigao Antonio Silva, štoper poslije kornera.

Podsjetimo, ako Juventus izgubi ovu utakmicu ispada iz Lige šampiona i nije mu siguran ni nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC