• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Češkoj: Bivši fudbaler tuzlanske Slobode nožem napao trenera!

Autor Dragan Šutvić

Bojan Đorđić, desno krilo češkog Varnsdorfa i nekadašnji član Slobode, završio je na naslovnim stranama!

 bivši igrač slobode nožem napao trenera  Izvor: MN PRESS

Bojan Đorđić, srpski fudbaler i nekadašnji član Slobode iz Tuzle, "sportska je vijest" dana u Češkoj gdje je izazvao ozbiljan incident na treningu ekipe drugoligaša Varnsdorfa za koji nastupa.

On je, kako pišu češki mediji, nožem napao trenera golmana Radeka Porcala iz još neutvrđenih razloga, što bi u narednim danima trebalo da pokaže istraga. Policija je po dolasku na mjesto incidenta utvrdila činjenice i uhapsila srpskog fudbalera.

Možda će vas zanimati

"Ne bih sad da komentarišem ništa dok se policija prva ne oglasi, ali me je naš igrač razočarao. Ako se pokaže da je sve istina, njegov povratak ovdje ne dolazi u obzir", izjavio je poslije incidenta prvi čovjek Varnsdorfa Vlastimil Gabriel,

Portparolka policije u Dečinu Eliška Kubičkova dala je medijima zvaničnu izjavu povodom ovog događaja.

"Policija je primila dojavu o napadu na stadionu u Varnsdorfu. Juče nešto poslije deset sati ujutru, nakon prethodnog verbalnog i fizičkog obračuna između jednog od fudbalera i trenera, igrač je prijetio treneru nožem. Pozvani policajci su osumnjičenog uhapsili na licu mjesta i potom ga smjestili u policijsku ćeliju. Okolnosti cijelog slučaja se istražuju. Zbog početne faze uviđaja i radnji koje su u toku, nismo u mogućnosti da pružimo dalje informacije", rečeno je iz policije.

Đorđić je u sezoni 2020-21 odigrao šest utakmica za Tuzlake u m:tel Premijer ligi BiH, a dobar dio karijere proveo u Češkoj, gdje je igrao i za klubove prve lige Opavu i Liberec, te postigao je dva gola u elitnom rangu takmičenja.

Trenutno je najbolji strijelac Vansdorfa sa šest golova, međutim u momentu incidenta vodio se kao povrijeđen i radio je odvojeno od ekipe.

Prvi trener ekipe Miroslav Holenak ga je izostavio iz tima za Kup meč protiv Slovackog (Partizanovog rivala u Konferencijskoj ligi) u porazu od 6:0, a nije ga bilo ni u sastavu protiv Taborskog u okviru šampionata.

Češki mediji navode da je Holenak odstranio Đorđića iz ekipe, ali je ovaj potom napao trenera golmana, a ne prvog trenera tima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC