• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuzla siti u ponedjeljak protiv Željezničara: Naučili smo lekciju iz prošle utakmice!

Autor Dragan Šutvić

Tuzlaci će ugostiti Sarajlije u posljednjoj utakmici 16. kola m:tel Premijer lige BiH.

 tuzla siti dočekuje željezničar  Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

Predstojeće, 16. premijerligaško kolo biće zaklkjučeno u ponedjeljak (31. oktobar), kada će Tuzla siti u jednom od derbija ove runde ugostiti Željezničar.

Tuzlake ni u ovom meču, čiji je početak zakazan za 14.00 časova, neće predvodi trener Dragan Jović, koji se i dalje nalazi u bolnici, pa će ga i ovaj put, kao i protiv Zrinjskog u srijedu, mijenjati Selver Ahmetović.

Možda će vas zanimati

"Protiv Željezničara očekujemo jednu tešku i zahtjevnu utakmicu. Oni su u vrhu tabele i traže izlazak u Evropu. Imaju ekipu koja je sklopljena sa iskusnijim igračima i nekoliko mladih igrača, trenera koji je 'ratoboran' na utakmicama. 'Želju' smo gledali u nekoliko navrata, igrali smo sa njima, imamo taj poraz s Grbavice, želimo da uđemo što bolje u ovu utakmicu. Imamo tri dana ispred sebe da se spremimo za njih. Uradićemo analize, vidjeti gdje su dobri, gdje nisu, tako da želimo da pobijedimo Želju, da se priključimo samom vrhu", istakao je Ahmetović u najavi meča.

Prije nego što je iz Rijeke stigao u tabor Tuzla sitija, dres Željezničara, nastupivši na 14 utakmica, nosio je štoper Jasmin Čeliković, koji je u ime igrača najavio meč u Srebreniku.

"Prije svega želim brz oporavak našem treneru Draganu Joviću i da zna da je cijeli klub uz njega. Složio bih se sa našim trenerom da je 'Željo' dobra ekipa, koja je u formi. Naučili smo lekciju iz prošle utakmice, gdje smo odigrali jednu katastrofalnu utakmicu. Želimo da ispravimo te greške, da iskoristimo njihove mane koje imaju, uđemo u utakmicu pobjednički i osvojimo tri boda", poručio je Čeliković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC