• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos poslije meča Superlige - reagovala policija: Sudija jurio igrače sa crvenim, oni bježali u tunel!

Autor Haris Krhalić

Mirna završnica meča pretvorila se u pravi haos na samom kraju kada je sudija Stefanović morao bukvalno da juri igrače, da se gura sa članovima stručnog štaba i da dijeli crvene kartone!

 Haos na utakmici Javora i TSC-a Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

Na meču Superlige između Javora i TSC-a vidjeli smo dva penala, jedan gol i potpuni haos na kraju meča! Javor je u prvom poluvremenu svoj penal promašio, Ifet Đakovac je dao gol za TSC i meč se završio sa 1:0 za goste, a kada su se već svi pozdravili i krenuli da izlaze sa terena nastao je pravi karambol! 

Odjednom je sudija Stefanović pojurio ka golu na kome je branio golman gostiju Veljko Ilić u drugom poluvremenu i vidjeli smo da je tamo počeo sukob, za koji nije jasno oko čega je nastao i tu će VAR i kasnija analiza sigurno imati posla.

Sudija je dotrčao do Veljka Ilića i Luke Lukovića, izvadio je crveni karton, a onda mu nekoliko igrača TSC-a i jedan član stručnog štaba ovog tima nisu dozvolili da priđe i da zapravo pokaže najstrožu opomenu! 

Počeo je na terenu pravi haos i odgurivanje, pa je čak odgurivan i sudija Stefanović, a onda je poslije nekoliko minuta pometnje uspio da pronađe igrače koje je tražio. Prvo je pokazao crveni karton desnom beku Javora Srđanu Grabežu, a onda je čekao ispred tunela da se pojavi defanzivac TSC-a Josip Čalušić kome je takođe pokazao crveni.

Sudija je čak ušao u tunel po neke igrače, a onda je i na tribini nastao haos! Trener TSC-a Žarko Lazetić se našao okružen navijačima, a onda su se tu stvorili redari, pa čak je i policija morala da reguje. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC