• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Hrvatskoj! Trener Rijeke javno izvrijeđao i psovao svoje fudbalere!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Rijeke Sese Kozmi nije birao riječi da kritikuje igru svog tima.

 Trener Nk Rijeka izvrijedjao svoje igrace javno Izvor: Profimedia

Velika kriza se dešava u Rijeci, timu koji je prije nekoliko sezona osvojio hrvatsku ligu, a sada se nalazi na pretposljednjem mjestu HNL-a i sigurno je da ove sezone neće uspjeti da se izbore za Evropu, a kamoli da će uspjeti da zaprijete neprikosnovenom Dinamu. 

Nakon još jednog poraza, ovoga puta od Istre 1:0 trener Rijeke Serse Kosmi je imao dramatičnu konferenciju za medije. On je nahvalio rivala, a za igru svog tima nije imao lijepe riječi. 

"Sve ste vidjeli. Jedan tim igra lagano i lijepo, to je Istra. I mi, ekipa koja se muči s igranjem fudbala. Nismo napravili ono što smo trebali, Istra ima bolju ekipu nego mi. Mi imamo jednog koji pravi razliku, a to je Halilović, kog nemam otkad sam došao", rekao je harizmatični Italijan.

Nekadašnji trener Đenove, Palerma, Livorna, Breše, Venecije i brojnih drugih italijanskih klubova nije štedio ni klub ni igrače. A bilo je i psovki...

"Razumijem navijače, opravdano su reagovali. Nakon nedjelju dana sam rekao da ćemo imati problema do 12. novembra. Odmah sam to istakao. Ovi igrači ne mogu više od ovoga. Večeras, ako imaš muda, jedan gol daš u zadnjih 20 minuta. Jednostavno ga daš", rekao je bijesni Kozmi, pa poentirao:

"Ovo je tim za totalni remont. Htjeli ste 11 lavova? I ja, ali neko je rođen kao lav ili tigar, a neko kao... paun. Ni Murinjo ne bi izvukao više iz ovih igrača. Izdržimo još do pauze pa onda šaljemo sve u k*rac i mijenjamo priču", završio je Kozmi. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC