• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka Liverpula - u dva kola ih razbila dva "fenjeraša": Gol minut prije kraja srušio strašnu seriju Van Dajka!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Liverpul srlja iz poraza u poraz i sve su gori kako sezona odmiče.

 Liverpul izgubio od Lidsa Izvor: Profimedia

Nastavlja se košmarna sezona za Liverpul! Tim Jirgena Klopa srlja iz kiksa u kiks, a sada su poslije gola Krisensija Samervila u posljednjim momentima meča izgubili i od Lidsa. Poveo je na startu meča Lids preko Rodriga, potom je izjednačio Mohamed Salah, a onda je mladi Samervil donio prvu pobjedu poslije osam uzastopnih poraza Lidsu pogotkom u 89. minutu. 

Tim Džesija Marša je pred ovaj meč bio u ubjedljivo najgoroj formi u Premijer ligi pred ovaj meč, pa je jasno koliko je kriza Liverpula duboka i ozbiljna. 

Na ovom meču na "Enfildu" vidjeli smo i kraj jedne serije, serije nepobjedivosti Virdžila Van Dajka. Do sada je stameni holandski štoper odigrao 70 mečeva na ovom stadionu u Premijer ligi i nikada nije izgubio - sve do gola Krisa Samarvila!

Ovom pobjedom je Lids pobjegao sa dna tabele gdje je bio zajedno sa Notingem Forestom i sada sa 12 bodova drže 15. poziciju. Nije Liverpul puno bolji, ima 16 bodova na diobi devetog mjesta sa Kristal Palasom i na 13 bodova je manje od prvoplasiranog Mančester sitija, a na 12 manje od drugoplasiranog Arsenala koji ima meč manje.

U posljednjih pet utakmica Liverpul ima tri poraza, a od toga u posljednja dva kola poraženi su od dvije ekipe koje su u tim trenucima bile posljednje na tabeli. Prvo ih je sa 1:0 savladao Notingem Forest, a sada sa 2:1 Lids. Dolazi uskoro Svjetsko prvenstvo, velika pauza i što je najvažnije prelazni rok. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC