• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majstor fudbala - nemoguće šta radi Nejmar! Prošao 5 čuvara, napravio piruetu i onda je sve upropastio Mbape... (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

I bez asistencije na kraju, može da se uživa u magiji Nejmara koji je nažalost po Srbiju drastično digao formu pred Svjetsko prvenstvo.

 Nejmar nevjerovatan prodor i asistencija Izvor: Profimedia

Francuski mediji gotovo svakodnevno pišu o svađama i neslozi u Pari Sen Žermenu, međutim tim Kristofa Galtijea - za sada - izgleda odlično na terenu. To su pokazali i u subotu kada su u spektaklu od sedam golova savladali Trou (4:3), uz golove Solera, Mesija, Nejmara i na kraju Mbapea. I moglo je da ih bude još, samo da su u nekim situacijama bili malo ozbiljniji, pošto djeluje da im je prije svega na pameti da se dobro zabave na utakmici.

Tako je Nejmar u 66. minutu, pri rezultatu 3:2 za PSŽ, mogao da upiše asistenciju godine, samo da je Mbape bio malo pribraniji u završnici i da lošim udarcem nije upropastio magiju Brazilca.

Šta se desilo? Nejmar je dobio loptu na 40 metara od gola, okrenut leđima, a odmah po dodavanju Veratija - oslobodio se čuvara skretanjem u lijevo, kada je prošao pored dvojice igrača. Krenuo je kroz sredinu tako što je bio brži od prethodne dvojice, pa je prošao i trećeg driblingom, a onda je već bio na ivici kaznenog. U tom trenutku trojica igrača su krenula na njega, a Nejmar je napravio piruetu i usput petom asistirao Mbapeu.

Nevjerovatna magija i činilo se da je Mbapeu ostao lakši dio posla, međutim, morao je na gol da sačeka još desetak minuta kada je sa "bijele tačke" i definitivno riješio pitanje pobednika.

Možemo samo da kažemo - uživajte u ovome!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC