• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije zovu navijače na "Marakanu": Pokažimo da nismo nezahvalni, nismo navijači uspjeha već Crvene zvezde

Autor Dragan Šutvić

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde zovu Delije na stadion protiv Mladosti.

 delije zovu navijače na marakanu  Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Crvena zvezda se nakon poraza u Monaku i eliminacije iz Evrope okreće domaćem prvenstvu koje ove sezone donosi direktan plasman u Ligu šampiona (samim tim i ogroman novac), a za to je potrebno održati prednost u odnosu na Partizan.

U ovom trenutku iznosi sedam bodova i u Zvezdi moraju brzo da se trgnu nakon teškog poraza u Monte Karlu pošto već u nedjelju od 15.30 na "Marakanu" stiže Mladost iz Lučana.

Možda će vas zanimati

Tim povodom oglasili su se i najvatrenije pristalice crveno-bijelih Delije i pozvale su navijače da prepoznaju momenat i podrže ekipu u delikatnom trenutku.

"Delije, na gostovanjima u Budimpešti, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Lazarevcu i Monaku smo pokazali i prisjetili se kako izgleda kada se sjever trgne. Puni gostujući sektori, negdje i po par hiljada ljudi! U Evropi smo ove godine uradili koliko smo uradili, sada nam je ostalo domaće prvenstvo i put ka Ligi šampiona. Kako je jedna borba završena, nastavlja se druga, i svu snagu i energiju bi trebalo usmjeriti ka tome. Hajde da pokažemo sutra na našem stadionu protiv Mladosti iz Lučana da nismo nezahvalni, da nismo navijači uspjeha već Crvene zvezde! Da ova gostovanja u nizu koje smo odradili nisu slučajnost već da se ljudi polako bude", navodi se u pozivu "Svi na stadion".

"Sutra je posljednja utakmica na našem stadionu u ovoj godini. Nakon nje Marakanu nećemo vidjeti možda i najduže od kada pamtimo svi kako idemo na utakmice (ne računajući pauzu zbog korone). Zato nemojte da propustimo ovu priliku, nemojte da se sjever poslije 5-6 uzastopnih odličnih izdanja vrati u neko sivilo i prosjek od koga se trudimo da pobjegnemo. Svakom pravom navijaču sutra je mjesto na našem stadionu!".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC