• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije bombe srpskih fudbalera: Ristiću dovoljna 4 minuta, Gudelj opet pocijepao mrežu! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Projektili srpskih fudbalera završili u mreži, a Dragan Stojković će biti na slatkim mukama kada bude pravio spisak za Katar.

 Golovi Ristića i Gudelja Izvor: MN PRESS

Bliži se Svjetsko prvenstvo u fudbalu, a srpski fudbaleri su u fantastičnoj formi! Filip Kostić je asistencijama srušio Inter u derbiju Serije A, Vanja Milinković-Savić praktično je namjestio gol koji je postigao Saša Lukić, u listu strijelaca juče se upisao i Nikola Milenković... Na kraju, posebno inspirisani bili su Mihailo Ristić i Nemanja Gudelj, koji su spektakularnim udarcima obilježili veče u Portugalu i Španiji.

Obojica su postigli golove sa velike udaljenosti - Ristić u ubjedljivoj pobjedi Benfike (5:1) na gostovanju Eštorilu, a Gudelj za važan bod Sevilje (1:1) u gradskom derbiju protiv Betisa. Oni su na taj način nastavili nevjerovatan niz srpskih fudbalera, koji formu tempirali za Katar i ovogodišnji Mundijal.

Mihailo Ristić ušao je u igru u 85. minutu susreta, pri ubjedljivoj prednosti Benfike. Samo četiri minuta kasnije zatresao je mrežu i postavio konačan rezultat, a možda i nagovijestio Draganu Stojkoviću da za njega treba da bude mjesta na spisku iako nije standardan u velikanu portugalskog fudbala. Iako ne igra mnogo, za sada djeluje da on dobro koristi minute koje dobije u dresu "orlova" iz Lisabona, pa bi i među srpskim "orlovima" mogao da se ustali. Pogledajte gol Mihaila Ristića:

Daleko iskusniji u nacionalnom timu je Nemanja Gudelj koji ove sezone nastupa za Sevilju u španskom prvenstvu. Prije samo nekoliko nedelja oduševio je fudbalski svijet golčinom protiv Predraga Rajkovića, a čini se da je sada nadmašio taj pokušaj. Gudelj se u gradskom derbiju istakao sa nekoliko strašnih šuteva - jedan je pogodio prečku, jedan stavio na muke Klaudija Brava, a jedan završio iza njegovih leđa. Iskusni golman ništa nije mogao nakon što je Gudelj raspalio po lopti! Pogledajte gol Nemanje Gudelja:

Podsjećamo, Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra utakmicom domaćina i Ekvadora, a Srbija će prvi susret odigrati protiv Brazila 24. novembra. Prije toga, selektor Srbije treba da saopšti konačan spisak od 26 fudbalera na kojem bi mogli da se nađu Gudelj i ristić, a zatim i da reprezentativce vidi na djelu u posljednjoj provjeri - protiv Bahreina. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC