• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Josip Iličić pobijedio depresiju, pa šampiona: Svi gledali stomak, a majstor opet pokazao klasu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Slovenački fudbaler josip Iličić pogotkom se vratio na teren nakon velikih problema u životu, borbe sa depresijom i najave penzionisanja nakon rastanka sa Atalantom.

 Josip Iličić dao gol za Maribor Izvor: Youtube/NK Maribor/printscreen

Josip Iličić poslije višemjesečne borbe sa depresijom vratio se na teren i za 10 minuta postigao prvenac za Maribor. “Forma je prolazna, ali klasa je vječna”, moglo je da se pomisli dok su ljubitelji fudbala pomno pratili najnovija dešavanja u karijeri Josipa Iličića koji sada igra za Maribor. Malo kome ova vijest neće izmamiti iskren osmijeh na lice.

Jedan od najvažnijih “šrafova” u mašineriji Atalante u prethodnim godinama je bio bivši reprezentativac Slovenije. Visok 190cm i odlično potkovan tehnički nije ostavljao nikoga ravnodušnim. Boginja iz Bergama je igrala jedan od najljepših fudbala u Italiji, a Josip Iličić je davao svoj prepoznatljiv pečat prelijepoj igri Atalante. Golovi i asistencije nisu izostajali, ali onda je 2021. došao kraj svemu tome. Gorostas je nestao sa fudbalske mape Evrope.

Mnogi su mislili da je Iličić završio karijeru i usljed gomile problema u privatnom životu i borbe sa depresijom odlučio da se penzioniše. Ništa nije moglo da pomogne, ni igranje Lige šampiona ni status kod navijača... Međutim na radost svih poštovalaca njegovog lika i djela, Iličić odlučuje da u oktobru 2022. dogovori saradnju sa Mariborom. Ovako sada izgleda:

Za klub iz istoimenog grada u Sloveniji u kojem je igrao i 2010. godine, debitovao je u nedjelju u pobjedi nad šampionom Murom rezultatom 5:1. Ušao je u igru u 77. minutu i pokazao da je klasa vječna bez obzira na to što se pojavio sa ozbiljnim viškom kilograma. Magična dodavanja i fudbalsko umijeće definitivno nisu nestali, a to je pokazao u samom finišu meča. Josip je bio i strijelac u 89. minutu, nakon što je nekoliko trenutaka ranije izborio kazneni udarac.

Pogledajte detalje sa meča:

Josip Iličić postigao prvi gol od povratka u slovenački fudbal.
Izvor: Youtube/NK Maribor

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC