• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo udario na selektora Brazila pred Katar: Zamjerio mu jednu stvar - neće Srbiju da napadne sa 16-godišnjakom!

Autor Haris Krhalić

Ronaldo je sa 17 godina išao na Mundijal, a vjeruje da bi i sada jedan junior trebalo da krene u Katar.

 Ronaldo želi Endrika u Kataru Izvor: Profimedia

Selektor Brazila Tite objavio je konačan spisak od 26 igrača koji će nastupati na Svjetskom prvenstvu u Kataru. "Selesao" će prvi meč odigrati 24. novembra protiv Srbije, a sada se u ovoj zemlji vode polemike oko sastava koji Tite vodi u Katar.

Mnogi su se začudili što na spisku nema zvijezda poput Roberta Firmina i Filipea Kutinja, a sada se javio i Ronaldo. Kultni napadač koji je sa nacionalnim timom dva puta postao prvak svijeta želi da vidi jednog 16-godišnjaka u avionu za Katar.

Riječ je o Endriku, napadaču Palmeirasa koji jedva da je imao nekoliko seniorskih mečeva u karijeri a Barselona i još neki evropski velikani već nude ogroman novac za njega.

"Mnogi žale što na spisku nije Gabigol, ali da sam ja htio da uzmem još jednog igrača, nezavisno od toga što bi malo igrao, uzeo bih Endrika", rekao je Ronaldo.

Samog Ronalda je Karlos Alberto Pareira odveo na Svjetsko prvenstvo 1994. godine i tada je Brazil uzeo titulu, a Ronaldo nije upisao nastup na Mundijalu, ali mu je to iskustvo itekako značilo.,

"On je perspektivan mladić koji već djeluje kao profesionalac. Njemu bi to bilo senzacionalno iskustvo", smatra 46-godišnji Ronaldo koji je dao neke primjere koji mu se sviđaju:

"Mislim da to nedostaje brazilskoj ekipi. Dunga za Svjetsko prvenstvo 2010. u Južnu Afriku nije poveo Nejmara, ali je zato Pareira mene pozvao 1994., dok je Luis Felipe Skolari 2002. pozvao Kaku u Japan i Južnu Koreju", dodao je jedan od najboljih napadača svih vremena.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC