• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama poznatog Engleza pred Katar, pred svima priznao - Uništen sam! Čudo se nije desilo, jedan start mu je uništio san!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kako se približava Svjetsko prvenstvo, sve više igrača otpada sa spiskova selektora zbog povreda zarađenih u toku sezone.

 Ris Džejms ne ide na Mundijal u Kataru Izvor: Profimedia

Loše vijesti za Englesku pred Svjetsko prvenstvo! Desni bek na koga je kao na startera računao Geret Sautgejt definitivno ne može u Katar. Mladi 22-godišni defanzivac Čelsija Ris Džejms javno je rekao da nema ništa od njegovog povratka na teren i oporavka.

On je prošlog mjeseca u meču Lige šampiona sa Milanom zadobio povredu koljena i od tada ga nije bilo na terenu, ali su se svi u Engleskoj nadali da bi mogao da se oporavi na vrijeme za Katar. Sada se javno obratio i priznao koliko mu je ovo teško palo.

"Uništen sam. Onog trenutka kad sam povrijedio koljeno, znao sam da će povratak biti tijesan, ali uvijek sam osjećao da je to moguće. Radio sam više nego što mislio da mogu kako bih sebi pružio najbolju priliku za odlazak i zaista sam vjerovao da mogu da pomognem timu. Srećno momcima, brzo se vraćam", dodao je.

Povodom svega ovoga se oglasio i trener Čelsija Grejem Poter koji je objasnio da je Džejms samo sa timom u laganim treninzima i da nije ni blizu povratka na teren. "Nažalost, nema čuda", sumirao je Poter.

Engleska otvara Svjetsko prvenstvo 21. novembra u grupi sa Iranom, SAD i Velsom, a na poziciji desnog beka i bez Džejmsa imaju paklenu konkurenciju. Tu je Kajl Voker iz Sitija koji je viđen kao najsigurnija opcije, Trent Aleksander-Arnold iz Liverpula i Kjeran Tripije, jedan od najboljih u ekipi Njukasla. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC