• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ssa Srbijom osvojio svjetsko zlato, igrao u Zrinjskom, a sad dobio otkaz u Bahreinu!

Autor Petar Đukanović

Bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji "zlatni orlić" dobio otkaz u Bahreinu.

 Staniša Mandić dobio otkaz u Bahreinu Izvor: Profimedia

Neslavno se zavšila azijska avantura za Stanišu Mandića. Pokušaj da se dokaže u bahreinskom prvoligašu Ist Rifi, završila se brzo i to otkazom poslije samo tri utakmice.

Crnogorski internacionalac nikako ne uspjeva da zablista u seniorskoj karijeri. Mandić se na Bliskom istoku našao poslije polusezone u Metalcu iz Gornjeg Milanovca. Ist Rifa je proteklu sezonu završila na šestom mjestu bahreinske lige, a kao veliko pojačanje su predstavili bivšeg reprezentativca Srbije.

Selekcija Srbije se 2015. plasirala na Svjetsko prvenstvo za mlade poslije 20 godina i na opšte iznenađenje svjetske javnosti uspjela da osvoji Mundijal. Tada je Siniša Mandić predvodio napad "zlatnih orlića" sa Ivanom Šaponjićem i Stefanom Ilićem. Tada izuzetno perspektivan mladi napadač Čukaričkog i mlade reprezentacije Srbije za koju je odigrao 12 utakmica i postigao tri gola prelazi u norveški Sogndal odakle mu karijera kreće strmoglavo silaznom putanjom. Mladi fudbaler iz Heceg Novog 2015. godine odlučio je da igra za seniorsku reprezentaciju Crne Gore za koju je nastupio na četiri meča.

Mandić 2019. otišao je na pozajmicu u Zrinjski za koji je odigrao jednu sezonu, a potom transfer u slovenačku Muru. Dvadesetsedmogodišnji fudbaler nikako nije uspio da dostigne zenit karijere i pokaže svo umijeće.

Nakon Mure i polusezone u Metalcu, Siniša odlučuje da se preseli u Aziju. Međutim, samo tri kola su bila dovoljna rumunskom treneru Florinu Motroku da otpusti Mandića. Kao stranac, 27-godišnji napadač je imao visoku platu, ali kako pišu tamošnji mediji, 55-godišnji Rumun je rekao svojim poslodavcima da Mandić nije ništa bolji od domaćih fudbalera. Nije jedini, pored Mandića otkaz je dobio i napadač iz Angole Agvinaldo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC