• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović se počastio pred Katar: Srpski napadač kupio Maserati, evo kako izgleda i koliko košta! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte kako izgleda novi automobil Dušana Vlahovića.

 Dušan Vlahović kupio Maserati Izvor: Twitter/motorionline/Screenshot

Srpski fudbaler Dušan Vlahović trenutno je van terena zbog povrede i najvjerovatnije neće igrati sve do Svjetskog prvenstva u Kataru, a za to vrijeme odlučio je da se počasti. Vlahović je kupio automobil Maserati Grekale Trofeo koji košta oko 115 hiljada evra, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Srbin pozira pored svog novog "mezimca" i jednog od komercijalnih savjetnika ove kompanije Frančeska Troita.

Luksuzni "terenac" (530 KS) koji je izabrao Dušan Vlahović u sebi posjeduje motor Neptun (V6), a dalje karakteristike kažu da najveća brzina koju može da razvije je 285 km/h, dok od "nula do sto" ubrzava za 3,8 sekundi.

Crni model koji je izabrao Vlahović je kreiran baš po njegovoj želji i nadamo se da će ispuniti očekivanja... Pogledajte kako spolja i unutra izgleda mašina za koju se odlučio srpski napadač, a koja je sve traženija u Italiji, međutim naravno nije za svakoga i potrebno je izdvojiti ozbiljan novac.

Podsjetimo, Dušan Vlahović je ovog januara prešao iz Fiorentine u Juventus za oko 80 miliona evra i najskuplje je zimsko pojačanje u istoriji "stare dame". Samim tim, postao je i jedan od najplaćenijih igrača ovog kluba, a do sada je "vratio" sa 17 golova na 36 utakmica. Trenutno je povrijeđen i svi se nadamo da će se oporaviti do 24. novembra i utakmice sa Brazilom na startu Svjetskog prvenstva u Kataru.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC