• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uzbuna u Hrvatskoj pred Katar: Povrijedio se heroj Splita, očekuje se da bude prvi špic "vatrenih"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Selektor reprezentacije Hrvatske čuo vijesti koje nijedan njegov kolega ne želi da čuje pred Svjetsko prvenstvo.

 Marko Livaja povrijeđen Izvor: YouTube/HRT/screenshot

Aktuelni vicešampion svijeta Hrvatska odigraće prijateljsku utakmicu sa Saudijskom Arabijom (srijeda, 13.00) uoči početka Svjetskog prvenstva u Kataru, a njihov selektor Zlatko Dalić nije potpuno bez briga. Na konferenciji za medije objavio je da postoje određeni problemi sa povrijeđenim igračima i to ga brine uoči Mundijala, tako da je već odlučno da oni neće nastupiti protiv Saudijaca - ili će imati ograničenu minutažu.

Najobzbiljniju povredu ima napadač Marko Livaja, koga novinari u Hrvatskoj projektuju kao prvog špica reprezentacije u Kataru, ali vidjećemo da li će Zlatko Dalić morati da mijenja planove.

"Marko Livaja ima povredu mišića, njega ćemo da poštredimo, nema potrebe da forsiramo. Marcelu Brozoviću je potrebna minutaža, vraća se nakon povrede i nije puno igrao. Nije u pitanju ništa ozbiljno. Svi ostali su zdravi. Pokušaćemo da rasporedimo minute i damo šansu onima koji su igrali manje u posljednje vrijeme", rekao je Zlatko Dalić u razgovoru sa hrvatskim medijima i osvrnuo se na status kapitena.

"Luka Modrić će igrati, vidjećemo još koliko. Isto važi i za Ivana Perišića. Ne želimo da igraju cijelu utakmicu ili njen veći dio, ali svakako će igrati."

Razlog zbog kog je Hrvatska izabrala da u Rijadu igra protiv Saudijske Arabije u 13 časova je što ih baš sličan izazov očekuje i na startu Svjetskog prvenstva. Njihov prvi susret u Kataru biće protiv Maroka 23. novembra u istom dnevnom terminu, kada su naravno velike vrućine u Dohi. U istoj grupi su još Kanada i Belgija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC