• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska ispada u grupnoj fazi Mundijala! Šok prognoza Amerikanaca - biće posljednji, a Borjan ide dalje sa Kanadom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Hrvatska neće proći grupu na Mundijalu tvrdi američki portal...

 Hrvatska ispada u grupi na Mundijalu Izvor: Profimedia/Yahoo Sports/micheal wagstaffe/printscreen

Hrvatska ispada sa Svjetskog prvenstva u Kataru u grupnoj fazi. To je prognoza američkog portala "Jahu sport" koji je u tekstovima analize istakao da će "kockasti" završiti takmičenje na posljednjem mjestu u svojoj grupi "F", čak su stavili i Maroko ispred njih. Nešto slično uradili su nedavno i sa reprezentacijom Srbije, pošto su takođe prognozirali da se "orlovi" Dragana Stojkovića Piksija neće plasirati u narednu fazu šampionata.

Prema njihovim očekivanjima Hrvatska će biti posljednja u grupi, a dalje će proći Belgija sa šest i Kanada sa četiri boda. Maroko će osvojiti četiri takođe, ali će ispasti zbog lošije gol-razlike, dok će Hrvati imati samo tri. Dakle, dalje idu Belgijanci sa Kevinom de Brujneom i Kanađani sa golmanom Crvene zvezde Milanom Borjanom. To je u svom tekstu napisao novinar Henri Bušnel koji je napravio ovu analizu. "Belgija će nekako uspjeti da zauzme prvo mjesto, zlatna generacija Hrvatkse polako blijedi. Zato ni jedni ni drugi neće biti tako ubjedljivi kao na prethodnom Mundijalu. De Brujne je jedan od najboljih igrača na planeti i on sam može da im donese uspjeh", navodi se u tekstu.

On je uz to imao i prognozu svih rezultata u ovoj grupi. Tako će 23. novembra Maroko da pobijedi Hrvatsku (2:1), a Kanada će iznenaditi Belgiju (2:1). Onda će 27. novembra Belgija rutinski da savlada Maroko (3:1), a Hrvatska će minimalnim rezultatom dobiti Kanadu (1:0), pa će u posljednjem kolu 1. decembra Belgija da pobijedi Hrvatsku (2:1), a Kanada i Maroko će podijeliti bodove (1:1).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC