• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li su spremni Mitrović i Vlahović? Stigla vijest iz "orlova": Piksijev pomoćnik otkrio sve detalje o povredama!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pomoćnik selektora Srbije otkrio je kakva je tačno situacija sa povredama dvojice ubojitih napadača, Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

 Mitrović i Vlahović da li će igrati na Svjetskom prvenstvu Izvor: MN PRESS

Dobre vijesti stižu u Srbiju pred Mundijal! Reprezentativci Srbije predvođeni selektorom Draganom Stojkovićem stigli su u Manamu, grad u Bahreinu koji će im biti prva baza na Arabijskom poluostrvu, a odatle je dobre vijesti poslao Ljubinko Drulović. Jedan od Piksijevih najbližih saradnika i pomoćni trener u reprezentaciji Srbije otkrio je kakva je situacija sa Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Vlahovićem, dvojcem čije povrede brinu fudbalsku javnost!

Njih dvojica u prethodnom periodu nisu bili redovni u svojim klubovima, pa je bilo pitanje da li će se naći na selektorovom spisku za Svjetsko prvenstvo. Ipak, Drulović otklanja nedoumice i tvrdi da će napadači dati sve od sebe da se nađu na terenu protiv Brazilaca, uz podsjećanje na to kakve je sve rezultate Srbija napravila u posljednjih godinu i po dana.

"Bićemo smješteni u Dohi na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a ovdje u Bahreinu imamo jednu prijateljsko-pripremnu utakmicu u petak za ono što nas očekuje na Svjetskom prvenstvu. Sasvim zasluženo smo tu gdje smo od dolaska našeg selektora reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija. Reprezentacija igra odlično. Bili smo prvi u našoj grupi gdje smo pobijedili jedan fantastičan Portugal i plasirali se direktno na Svjetsko prvenstvo. Bili smo prvi i u Ligi nacija i igraćemo sa najboljim evropskim selekcijama u narednom ciklusu. Samo pozitivne stvari su se dešavale u posljednjih godinu i po dana. Mislim da ljudi imaju pravo i sve uslove da vjeruju u ovu ekipu. Do sada je sve išlo odlično i ubijeđeni smo da će tako biti i dalje. Nadamo se da ćemo napraviti dobar rezultat. Prvenstveno je želja da prođemo grupu, a u narednim utakmicama da u najboljem mogućem svjetlu predstavimo Srbiju", rekao je Ljubinko Druglović za televiziju "K1". Pogledajte kako su reprezentativci Srbije ispraćeni u Katar:

On je tokom gostovanja na ovoj televiziji ispričao i da ubojiti tandem srpskog tima trenutno nije na 100 odsto mogućnosti, ali da će obojica biti spremni za turnir! "Imamo dovoljno vremena do prve utakmice sa Brazilom 24. novembra. Neki igrači imaju male povrede koje su u fudbalu normalne. Poznajući karakter Vlahovića i Mitrovića biće spremni za Brazil. Cijela medicinska ekipa reprezentacije Srbije je svjesna šta treba da rade i daće sve od sebe da igrači igraju za Srbiju na najbolji mogući način. Potrebno je još neko vrijeme da budu 100 odsto spremni, ali već danas na treningu vidjećemo kakva je trenutna situacija. Mitrović i Vlahović treba još malo da se odmore, pa možda neće igrati protiv Bahreina, ali sigurno će biti spremni za prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu", zaključio je pomoćni trener fudbalske reprezentacije Srbije.

Podsjećamo, Srbija će protiv domaćina Bahreina odigrati meč u petak, ali taj susret ne bi trebalo da pokaže svu snagu srpskog tima. Provjera je zamišljena kao prilika da selektor Stojković vidi na djelu veći broj igrača, ali i da se fudbaleri reprezentacije Srbije pripreme na drugačije vremenske uslove. Na Arabijskom poluostrvu je i tokom novembra temperatura blizu 30 stepeni, a vazduh je prilično suv, što će biti otežavajuća okolnost fudbalerima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC