• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati fudbaler pod istragom - 232 puta prekršio pravila! Oglasio se klub, Englez mora sve da objasni!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jedan od najboljih napadača u engleskoj Premijer ligi Ajvan Toni našao se u centru skandala.

 Ajvan Toni se kladio 232 puta Izvor: Profimedia/Sipa USA/Focus Images/Mark D Fuller

Veliki skandal mogao bi da pogodi Premijer ligu. Dok najbolje svjetske selekcije budu igrale Mundijal u Kataru, engleski fudbaler koji je trenutno hit prvenstva biće na udaru javnosti. Kako je saopšteno u Engleskoj, fudbaler Brentforda Ajvan Toni (26) predmet je istrage jer se između februara 2017. i januara 2021. kladio čak 232 puta!

Snažni napadač koji je ponikao u Njukaslu, a u dresu Brentforda postao hit engleskog fudbala nije imao pravo da se kladi jer je profesionalni fudbaler, pa je svaka njegova uplata sada pod istragom. Biće potrebno malo vremena da se utvrdi šta je sve volio da igra Toni, a za to vrijeme će on morati da priprema odbranu.

Kako kaže Ajvan, postoji objašnjenje za ovu situaciju, iako nam je teško da povjerujemo u dovoljno dobar izgovor za čak 232 kršenja pravila! Prije nego što se klupko razvije, njegov klub je objavio da novih izjava o ovom slučaju neće biti, a da se sa fudbalerom priča oko daljih koraka u postupku. Napadač Brentforda ima rok do 24. novembra da objasni Fudbalskoj asocijaciji Engleske šta se tačno dogodilo.

Inače, Ajvan Toni igra najbolju sezonu u karijeri i na prvih 14 mečeva u Premijer ligi postigao je deset golova. Bio je precizan protiv Lestera, Fulama i Njukasla, Brajtonu je dao dva gola, a protiv Lidsa je bio trostruki strijelac. Na kraju, selektoru Engleske Geretu Sautgejtu odgovorio je sa dva gola protiv Mančster sitija, nakon što nije izabran među 26 putnika na Svjetsko prvenstvo u Katar.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC