• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanka napravila haos na društvenim mrežama! Obukla dres Srbije, pa kameri pokazala srednji prst (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Djevojka iz Albanije snimila dva kratka videa u dresu Srbije, stekla popularnost i objasnila zašto će navijati za Piksijev tim u Kataru!

 Albanka sa Tik Toka navija za Srbiju na Mundijalu Izvor: Albanka navija za Srbiju

Navijači Srbije jedva čekaju nastup reprezentacije na Mundijalu u Kataru, a među onima koji se strasno bodriti Dragana Stojkovića i fudbalere srpskog nacionalnog tima nalazi se i jedna Albanka! Tiktokerka Kristina Viktorija podigla je pravu buru na toj društvenoj mreži kada je snimila dva kratka videa u dresu Srbije, kako bi pokazala ko je njen favorit na Svjetskom prvenstvu.

Ispod jednog od snimaka morala je da isključi komentare kako ne bi dobila mnogo uvreda, dok joj ispod drugog pišu uglavnom navijači Srbije. Oni joj se zahvaljuju za podršku, koja nije slučajna. Albanska tiktokerka otkrila je da će u Kataru podržavati reprezentaciju Srbije zbog svog dečka, koji je Srbin. Pogledajte njen način da pruži podršku:

Zbog neprimjerenih komentara koje je dobijala, djevojka iz Albanije je u jednom trenutku morala da "uzvrati", pa je kritičarima pokazala srednji prst. To ih je vjerovatno ućutkalo, pa je djevojka koja često pozira sa zastavom Albanije nastavila da podržava srpsku fudbalsku reprezentaciju.

Kao što vjerovatno znate, reprezentacija Srbije će na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrati protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske, u čijim redovima će biti i trojica fudbalera albanskog porijekla. Dvojica od njih napravili su skandal 2018. godine na Mundijalu u Rusiji, što im sada neće biti dozvoljeno. Takođe, Granit Džaka istakao je da se to sigurno neće ponoviti jer nekorektan postupak prema Srbiji smatra greškom u karijeri.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC