• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesijev cimer više ne igra fudbal, a on drugog neće! Isplivala slika iz hotela Argentine, evo šta piše na Leovim vratima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi ne želi da ima cimera na Svjetskom prvenstvu

 Lionel Mesi bez cimera na Svjetskom prvenstvu Izvor: FoNet/AP/Hussein Malla

Lionel Mesi će prvi put od kada je u "A" reprezentaciji Argentine biti sam u sobi na velikom takmičenju. Sudeći prema fotografijama "procurjelim" iz baze njegove ekipe, na Leovim vratima piše samo njegovo ime, dok su mu prve "komšije" u susjednoj sobi Rodrigo De Pol iz Atletiko Madrida i Niklas Otamendi iz Benfike.

Mesi je duže od 10 godina bio cimer sa Serhijom "Kunom" Aguerom, koji se zbog problema sa srcem prošle sezone oprostio od fudbala i završio karijeru. Zbog toga će jedan krevet u Leovoj sobi ostati prazan na takmičenju na kojem su mnogi navikli da vide Lea i Kuna zajedno.

Spletom nesrećnih okolnosti, Aguero ovog puta nije ni imao šansu da se bori za mjesto u ekipi, iako su mnogi maštali na početku kvalifikacionog ciklusa da bi njih dvojica mogli za jedno da napuste na oproštajnom Mundijalu. Bili su bliski kroz čitavo odrastanje u argentinskim selekcijama i bili su zajedno na terenu i kada je Argentina igrala u finalu Svjetskog prvenstva 2014. protiv Njemačke. Na njihovu veliku žalost, nisu uspjeli da zajedno postanu prvaci svijeta, a Mesi će sada pokušati da bez Aguera ostvari taj san.

Argentinci će učešće na Mundijalu početi u Grupi C, uz Saudijsku Arabiju, Meksiko i Poljsku, a ta grupa u nokaut fazi ukršta sa Grupom D, u kojoj su Francuska, Australija, Danska i Tunis.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC