• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija igra posljednji meč uoči Mundijala! Šta je Piksi spremio, gdje je prenos i sve što treba da znate o duelu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Reprezentacija Srbije igra protiv Bahreina posljednji meč pred početak Mundijala.

 Srbija igra sa Bahreinom prijateljsku utakmicu pred početak Svjetskog prvenstva Izvor: MN PRESS

Srbija protiv Bahreina igra poslhednji meč pred početak Svjetskog prvenstva (od 20. novembra do 18. decembra). Danas će "orlovi" odigrati prijateljski susret sa domaćinom od 16.30 časova po našem vremenu. Biće to ujedno i provera za ono što slijedi i najvažnije utakmice u grupnoj fazi protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske. Prilika da Dragan Stojković vidi još neke detalje i uigra tim još više.

Dešavanja sa utakmice kao i uvijek imaćete priliku da pratite uživo u tekstualnom prenosu na MONDU, a prije meča donosimo vam i neke zanimljive detalje o onome što slijedi. Cijelu Srbiju zanima ovaj susret i ujedno prilika da se napravi najbolja moguća uvertira za Katar i Mundijal. Neka zagrijavanje za ono najvažnije počne...

ŠTA JE PIKSI SPREMIO?

Dragan Stojković pripremio je nekoliko iznenađenja za ovaj meč. Već je najavio da neće igrati Aleksandar Mitrović, Saša Lukić i Filip Kostić. Doduše, vjerovatno neće bit jedini. Očekuje se da će Piksi kombinovati dosta i "miješati karte". Jedan od glavnih razloga za to je strah od povreda. Nešto što nije potrebno timu nekoliko dana pred početak Mundijala. Vjerovatno će biti dosta izmjena, pa bi priliku mogao da dobije veliki broj igrača.

"Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne - pronaći ću rješenje! Ali, nismo u posljednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povređenim igračima. Nadam se da će svi imati na umu da je ovo prijateljska utakmica i da neće biti povreda, zato većina igrača neće biti svih 90 minuta, ali ćemo sklopiti dobar tim", rekao je Piksi.

ŠTA ČEKA "ORLOVE"?

Prijateljska utakmica je samo uvertira za sve ono što čeka "orlove" - Svjetsko prvenstvo. Najavio je selektor da će i u ovom duelu ekipa igrati isto i da se to ne mijenja, ko god bio na drugoj strani. "Želimo da pokažemo naš stil fudbala. Da je Srbija tim koji zaslužuje da bude na Svjetskom prvenstvu. Nama nije bitno ko je na terenu. Uvijek igramo isto i nema razloga da bilo šta mijenjamo", kazao je Stojković.

Ubrzo poslije ovog meča kreće i Mundijal, Srbija će se boriti za prolaz iz grupe "G". Tamo prvo igra sa Brazilom 24. novembra u 20 časova (po našem vremenu). Onda 28. novembra igra protiv Kameruna u 11 časova, pa je posljednji meč u grupi protiv Švajcarske zakazan za 2. decembar od 20 časova.

GDJE JE PRENOS?

Kao što smo već napomenuli, tekstualni prenos možete da pratite na MONDU, a utakmicu će prenositi televizija NovaS. Podsjetimo, sve utakmice srpskog nacionalnog tima tokom šampionata svijeta prenosiće i RTS i Arena Sport.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC