• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja, neka se ispuni želja! Mundijal nije počeo, a "orlovi" slave: Pjesmica, govor i torta za saigrače! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj odslušao pjesmicu, zamislio želju, održao kratak govor pa počastio saigrače iz nacionalnog tima.

 Nemanja Gudelj proslavio rođendan sa reprezentacijom Srbije Izvor: Twitter/FSSrbije/printscreen

Mundijal u Kataru počinje "tek" za četiri dana, prva utakmica Srbije igra se 24. novembra, a srpski fudbalski reprezentativci već proslavljaju! Nakon što su iz Beograda odletjeli za Manamu u Bahreinu, a zatim tamo veličanstveno dočekani i počeli sa treninzima, bilo je vrijeme za malo opuštanja. Rođendan Nemanje Gudelja (31) bio je povod srpskom timu.

Domaćin je pripremio tortu, koju je Gudelj isjekao i poslužio saigračima, ali tek nakon što su oni otpjevali rođendansku pjesmicu i čuli govor slavljenika. Naravno, u kratkom izlaganju najviše je riječi bilo o predstojećem Svjetskom prvenstvu, a vjerujemo da je i Nemanjina želja imala veze sa tim. Nećemo se truditi da saznamo šta je poželio, sačekaćemo da se ispuni!

"Zamislio! Hvala vam. Meni je velika čast što mogu da proslavim rođendan sa vama, kao i mnogo rođendana. Ništa, hvala i da zgazimo sve što nas čeka u Kataru", rekao je Nemanja Gudelj i izazvao oduševljenje saigrača. Uslijedili su aplauzi ostatka tima, fudbalera koji su strpljivo sačekali da se završi slavljenikovo fotografisanje i započne siječenje torte. Iz ovog ugla, čini nam se da je neka voćna bila na meniju.

Za Gudelja će nastup u Kataru biti prvi sa Srbijom na nekom velikom takmičenju, pošto se nije našao na konačnom spisku za Rusiju prije četiri godine. I pored toga, on je već sakupio 48 mečeva za reprezentaciju, a bogato iskustvo ima i iz klupskog fudbala gdje je - između ostalog - nosio dres Ajaksa, Sportinga i Sevilje, velikih klubova u evropskim okvirima. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC