• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija "bacila petardu", Piksija ne hvata euforija - "Vjerujem da će stvari da se poprave!"

Autor Dragan Šutvić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije analizirao je trijumf protiv Bahreina u generalnoj provjeri i najavio meč protiv Brazilaca.

 dragan stojković piksi nakon utakmice srbija bahrein  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Srbije spremni su za Mundijal - reprezentacija je na putu do Katara napravila pauzu u Bahreinu i tamo razbila domaćina spektakularnom partijom u nastavku susreta. Zadovoljan onim što je vidio može da bude selektor Dragan Stojković, pošto su "orlovi" selekciji sa Arabijskog poluostrva pet puta tresli mrežu.

U izjavi nakon susreta selektor Stojković govorio je o samom meču i kako su promjene koje je napravio na poluvremenu uticale na konačan ishod meča. Srbija je zaigrala u bržem ritmu, što je slomilo otpor Bahreinaca u posljednjoj provjeri Srbije pred Katar i okršaj sa Brazilom na početku grupne faze.

"Najvažnije da nije bilo povreda. Drugo, vrlo dobra trening utakmica. Prvo poluvrijeme je bilo u malo sporijem ritmu. U drugom smo taktički malo promijenili naš tim. To je promijenilo rezultat, stvorilo mnogo dobrih šansi. Zadovoljni smo veoma dobrim kombinacijama, ne samo rezultatom. Za Svjetsko prvenstvo, imamo neke igrače još povrijeđene, imamo još vremena da razmišljamo o utakmicama koje slijede", rekao je selektor Stojković. Pogledajte detalje sa meča:

Na meču protiv Bahreina nisu zaigrala četvorica fudbalera koje je Piksi želio da sačuva, a i pored toga je Srbija izgledala moćno. Ipak, to će se brzo zaboraviti, mnogo je bitnije da reprezentacija bude prava kada sa Brazilom bude igrala za bodove.

"Utakmica sa Brazilom biće potpuno drugačija. Iz ugla takmičenja, motivacije, teško je sada govoriti koliko bolje možemo u procentima. Protiv Brazila ćemo biti mnogo ozbiljniji i profesionalniji. Danas rezultat nije bio u prvom planu, protiv Brazila će biti izuzetno značajan. Nije bilo potrebe uzimati bilo kakav rizik što se tiče trojice povrijeđenih igrača (Saša Lukić, Filip Kostić i Aleksandar Mitrović). Ni Veljković nije bio planiran da igra jer nije bilo potrebe. Vjerujem da će do 24. novembra stvari da se poprave. Da bude kako treba i da će biti na raspolaganju", zaključio je Piksi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC