• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nek Mesi osvoji Mundijal, ali nije kao Maradona! Mijatović otkrio za koga navija u Kataru, pa objasnio: Jedan je Dijego!

Autor Haris Krhalić

Predrag Mijatović navija za Mesija i vrlo ga poštuje, ali granica mora da se povuče. Jedan je Dijego Armando Maradona!

 Mijatović otkrio ko je njegov favorid u Kataru Izvor: MN PRESS - ARHIVA

U intervjuu za španski "As" Predrag Mijatović dotakao se Mundijala u Kataru, a iako legenda Real Madrida priznao je da obožava Lionel Mesija! Ipak, on nije zaboravio ni rivala iz grupe Srbije, tim Brazila. Uz to je morao da pomene još nekoliko timova za koje misli da mogu da osvoje Mundijal. 

Iako Francuze muče loša atmosfera i povrede morao je da ih pomene, a dodao je i Njemačku i Belgiju koje se ne uvrštavaju u prvi red favorita. 

"Iako navijam za Real Madrid, želio bih da Lionel Mesi bude najbolji na Svjetskom prvenstvu.Ima nekoliko favorita, recimo Argentina je sada tim koji može da osvoji Svjetsko prvenstvu. Ne smijemo da zaboravimo ni Brazil, ali moramo da računamo i na Njemačku. Francuska ima svoje probleme, ali je aktuelni šampion svijeta, a Belgija sada ima zrelost koja im je falila u Rusiji", naglasio je nekadašnji napadač reprezentacije Jugoslavije.

Upitan je da li Mesi može da zaigra kao Maradona 1986. godine kada je Argentina osvojila svoje posljednje Svjetsko prvenstvo. Jasno je Mijatoviću da se ne treba toliko zalijetati. Jedan je Dijego. 

"Ne znam da li u ovom momentu Mesi može da igra ulogu Maradone iz 1986. godine. To niko nije uradio niti će, uz svo poštovanje Mesija. Ali mislim da je Mesi najbolji igrač na ovom Svjetskom prvenstvu i izgleda da će mu ovo biti posljednji Mundijal. To mu je posljednje titula koja mu nedostaje i nadam se da će je osvojiti", dodao je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC