• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriven plan Brazila za Srbiju - "žrtvuju" napadača Reala! Selektor se uplašio srpskog napada, zbog toga se sve mienja!

Autor Haris Krhalić

Tite nema namjeru da previše ofanzivno napadne Srbiju!

 Tite mijenja formaciju za meč sa Srbijom Izvor: Profimedia

Malo je ostalo do početka Svjetskog prvenstva, a u Brazilu je situacija napeta jer je selektor Tite pod velikim pritiskom i udarom kritika. Zbog nekih njegovih poteza javnost je nezadovoljna, a sada je u javnost procurila prva informacija vezana za njegov plan u meču sa Srbijom

Do sada je Tite igrao jako ofanzivno i plan je bio da u Kataru nastupi sa pet ofanzivaca u liniji, a to su Lukas Paketa, Rafinja, Nejmar, Vinisijus i Ričarlison. Ipak, kako javlja "Marka" protiv Srbije to neće biti slučaj.

"Prijetnja Kostića, Vlahovića i MItrovića nije prošla neprimjećeno u Brazilu. Zato u Torinu, gdje rade prije nego što odlete u Dohu razmišljaju da žrtvuju jednog napadača kako bi tim imao više balansa", navodi se u tekstu. 

Iako je veće ime od svih napomenutih napadača, ako izuzmemo Nejmara, za sada djeluje da će upravo Vinisijus biti "žrtvovan". To bi moglo da znači da bi pored Kazemira u timu mogao da se nađe neko od defanzivnih vezista, a za to mjesto se bore Fabinjo, Bruno Gimaraeš i Fred.

Duel Brazila i Srbije očekujemo željno, a on je na programu 24. novembra od 20:00. Osim pitanja u napadu i vezi postoje i upitnici u odbrani, pa ostaje da se vidi da li će Tite iskoristiti Danila ili Danija Alvesa na desnom beku ili će kao u nekim prethodnim mečevima Eder Militao zaigrati na mjesto bočnog defanzivca. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC