• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted se oglasio o Ronaldu: Jedva su dočekali, evo šta spremaju Portugalcu!

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo je dobio odgovor sa "Old Traforda".

 Junajted o Kristijanu Ronaldu Izvor: Profimedia

Mančester junajted se konačno oglasio povodom situacije sa Kristijanom Ronaldom! Iskusni napadač je otišao iz kluba kako bi se pridružio reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a onda je sve šokirao svojim ekskluzivnim intervjuom sa Pirsom Morganom. U njemu je napao klub, porodicu Glejzer koji su vlasnici, a iz nekog čudnog razloga i Vejna Runija.

Junajted je prvo skinuo njegovo lice sa "Old Traforda", a sada se klub konačno i zvanično oglasio povodom cijele situacije. Napisali su samo dvije rečenice na zvaničnom sajtu kluba i svima zagolicali maštu!

"Mančester junajted je ovog jutra započeo prve korake kako bi odgovorio na nedavni intervju Kristijana Ronalda u medijima. Mi nećemo davati dodatne komentare dok ovaj proces ne dobije svoj zaklučak", piše u kratkom saopštenju kluba.

Kako javlja "Dejli mejl" ovo bi mogao da bude uvod u otkaz za iskusnog 37-godišnjeg portugalskog napadača koji je napravio pravi haos u klubu svojim izavama, a papreno je plaćen. Nedjeljno dobija 500.000 funti i sada poslije intervjua sa Pirsom Morganom navodno advokati Junajteda vjeruju da klub sedam mjeseci prije isteka ugovora sa njim može bez posljedica raskine saradnju i tako uštedi 16.000.000 funti koliko mu duguju do kraja saradnje.

Bajkovit povratak na mkesto gdke je postao najveća zvokezda svketskog fudbala se za Kristijana Ronalda bi sada mogao da iznkedri pravo poniženje, ako usred Svketskog prvenstva u Kataru dobije otkaz i ostane bez kluba. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC