• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazilci? Znaš koliko me briga šta misle! Mitrović se samo nasmijao: Da li imaju krila, lete? (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Srpski golgeter otvoreno govorio o svom zdravstvenom stanju i o prvom rivalu na Mundijalu.

 Aleksandar Mitrović nakon Bahreina Izvor: Youtube/Fudbalski savez Srbije

Navijači Srbije sa velikom strepnjom prate oporavak Aleksandra Mitrovića od povrede stopala. On je bio van tima u petak, u pripremnoj utakmici reprezentacije protiv Bahreina pred početak Svjetskog prvenstva u nedjelju, a u razgovoru poslije utakmice odgovorio je na pitanje koje interesuje sedam miliona navijača reprezentacije Srbije - Mitre, da li si spreman?

"Pa da nisam spreman, ne bih bio pozvan", rekao je srpski rekorder u broju golova, uz osmijeh. Srbija igra prvi meč na Mundijalu u četvrtak uveče, protiv Brazila, a sudeći prema raspoloženju srpske "devetke", djeluje da će sve biti u redu sa njim. "Jesam, radim, oporavljam se, oporavak je pri kraju, još dan-dva mi trebaju i od ponedjeljka se vraćam. Bože zdravlja, nadam se da će da bude sve u redu"

Koliko odsustvo može da utiče na njegovu formu? Mitrović nije zabrinut kada čuje to pitanje. "Ne može (da utiče). I u Fulamu sam trenirao dan pred tekmu, čisto malo zbog taktike i svega, ali mislim da sam u godinama u kojima mogu da rasporedim snagu, da malo igram na iskustvo, da znam da se štedim gdje treba. Mislim da stvarno neće biti problem. Fizički se stvarno osjećam lijepo, dobro i spremno. Radio sam dosta jako na individualnim stvarima, trčao sam dodatno, sve sam odradio i mislim da to neće biti problem".

Na pitanje da li Brazilci, prvi rivali "orlova", više razmišljaju o Mitroviću i Vlahoviću nego oni o njima, Mitar je odgovorio takođe uz osmijeh. "Znaš koliko me briga šta razmišljaju Brazilci, iskreno? Kao i uvijek, od kad je selektor došao fokus je na nama, bez obzira na to ko je prekoputa. Što bi rekli - da li imaju krila, lete? (osmijeh) Niti smo pričali o njima, samo mislimo o sebi i znamo da, ako smo na nivou, možemo da igramo sa bilo kim".

Reprezentacija Srbije poslije pobjede protiv Bahreina putuje u Katar, gdje se u nedjelju igra prva utakmica Svjetskog prvenstva. Sjajna vijest je što Mitrović očekuje start Mundijala spreman i veoma motivisan.

Srbija Bahrein
Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC