• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Engleska ljepotica napravila haos na Mundijalu! Kapitenima zabranjeno, njoj nije - gurnula je prst u oko Kataru!

Autor Haris Krhalić

Nekadašnja reprezentativka Engleske u fudbalu i svojevremeno jedna od najlepših igračica svijeta Aleks Skot (38) pokazala je šta misli o pravilima koja važe na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

 Aleks Skot traka za podršku LGBT populaciju Izvor: Twitter/alitweedale/printscreen

Mundijal u Kataru prate kontroverze, a posljednja u nizu je "pobuna" 10 evropskih selekcija. Prvobitni plan je bio da kapitenskim trakama na kojima su dugine boje pokažu da je ljubav ista za sve, ali su na kraju morali da se povuku! Čak ni kapiten Engleske Hari Kejn nije mogao da nosi to obilježje, ali jeste Aleks Skot (38), nekadašnja reprezentativka i deklarisana biseksualka.

Djevojka koja sada radi kao stručni konsultant za BBC uživo se uključila sa terena u Dohi, dok joj je oko ruke bila kapitenska traka! Ono što zbog odluke fudbalske asocijacije nije smio da uradi napadač Totenhema kojem je zaprijećeno žutim kartonom, postalo je način na koji je Aleks Skot riješila da vodi borbu u ime ljubavi.

Inače, Aleks je dobro poznato lice u Engleskoj jer je već godinama prisutna u medijima, za koje je počela da još tokom igračkih dana. Karijeru u medijima razvijala je korak po korak, od manjih TV stanica do BBC-ija, a sada važi za jedno od najljepših lica sportskog programa u Velikoj Britaniji. Pogledajte kako izgleda:

Inače, Aleks je igrala na mjestu desnog beka i tokom 13 godina u nacionalnom timu upisala je čak 140 nastupa i 12 golova. Takođe, igrala je za reprezentaciju Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Londonu, davne 2012. godine. Što se tiče klupske karijere, najviše je nastupala za Arsenal u kojem je imala tri mandata, a igrala je i za Birmingem i u SAD, gde je bila član Bostona.

Skot je svojevremeno bila u vezi sa saigračicom Keli Smit, a 2013. godine su raskinule vezu koja je trajala čitavu deceniju. Tek nekoliko godina poslije razilaženja Skot je otkrila da je čak osam godina bila u vezi sa djevojkom koja joj je bila saigračica u Arsenalu i reprezentaciji, ali je istom prilikom ispričala da je u životu imala i veze sa muškarcima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC