• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludnica u svlačionici Brazila! Žurka poslije treniga u Dohi: Srbija čeka, oni već počeli da slave

Autor Haris Krhalić

Reprezentativci Brazila dočekuju meč sa Srbijom u izuzetno dobrom raspoloženju. Sviraju i luduju u svlačionici, svako ima svoj zadatak, a poznati vezista diriguje "orkestrom".

 Brazilci slavlje nakon treninga Izvor: Twitter/futebol_info/printscreen

Reprezentacija Brazila je za mnoge glavni favorit za osvajanje mundijalskog pehara, u Katar pod vođstvom selektora Titea Brazil je došao u zaista zastrašujućem sastavu. Prva utakmica ih očekuje protiv Srbije 24. novembra, a reprezentativci Brazila taj meč dočekuju u izuzetnom raspoloženju što pokazuje i snimak iz svlačionice.

Na snimku se vidi kako vezni fudbaler Vest Hema, Luis Paketa diriguje "orkestrom", golman Ederson nalazi se u ulozi snimatelja, a ostali reprezentativci igraju u ritmu. Veliki broj instrumenata, pretežno bubnjeva poneli su za Katar reprezentativci Brazila i djeluje da se dobro zabavljaju u svlačionici. Znamo da brazilskim ekipama nikad nije nedostajalo timskog duha i motiva, ali problem nastaje kad krene loše. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija pokušaće to da iskoriste kada istrče na teren stadiona Lusail u četvrtak u 20.00. Nadamo se da će pokazati sav svoj kvalitet i opravdati očekivanja koja su iz dana u dan sve veća.

Na današnjoj konferenciji za medije reprezentativci Srbije istakli su da se Brazilci favoriti, ali da ih interesuju samo oni i njihova igra. Neosporno je da su izabranici Titea konkurenti za prvo mjesto u grupi G, gde se nalaze još Švajcarska i Kamerun. Prvu utakmicu ove grupe u prvom kolu igraće Švajcarska i Kamerun u Dohi 24. novembra od 11.00. Pogledajte "orlove" danas na treningu u Dohi:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC