• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neće biti iznenađenja, Srbija dobija Brazil! Borjan pitao Kanađane za dozvolu: Idem na stadion, vjerujemu Piksija i tim!

Autori Milutin Vujičić Autori Mladen Šolak

Milan Borjan napustiće u četvrtak kamp reprezentacije i otići sa kapitenom na utakmicu "orlova". O Hrvatskoj ne želi da posebno govori. /Od reportera MONDA iz Katara, Milutina Vujičića/

 Milan Borjsna i kapiten Kanade idu na utakmicu Brazil - Srbija Izvor: Profimedia

Milan Borjan doživio je sa Kanadom bolan poraz od Belgije, poslije kojeg su golman Crvene zvezde i njegovi saigrači tužni napustili stadion "Ahmad Bin Ali". Ni iz 21 šuta nisu dali gol, a povrh toga su ih sudije drastično oštetile. "Odigrali smo dobru taktičku utakmicu, nismo iskoristili šanse i primili smo gol na našu grešku. Krivo mi je jer smo odigrali fenomenalnu utakmicu", rekao je Borjan poslije meča izvještačima.

Kanađani će sljedeću utakmicu odigrati u nedjelju, protiv Hrvatske, a Borjan je bio upitan da li će imati dodatni motiv, s obzirom na to da je rođen u Kninu, odakle je izbjegao za Beograd, pa za Kanadu. "Biće interesantno protiv Hrvata, daćemo sve od sebe da ih pobijedio. Ne bih da komentarišem da li imam poseban motiv protiv Hrvata. Pratili smo meč Hrvata i Maroka, ne čudi me, svi igraju fudbal, a mi možemo sa svima. Probaćemo da donesemo tri boda reprezentaciji".

Kakav je osjećaj odigrati prvi meč na Mundijalu? "Nevjerovatno je debitovati sa 35 godina, ispunio sam sve snove sa reprezentacijom i Zvezdom. Svi saigrači iz Zvezde su mi poželjeli sreću".

Naravno, Milan će u četvrtak pratiti utakmicu Srbije i Brazila. "Srbija? Vjerujem u reprezentaciju, ima fenomenalnog selektora i fenomenalno igra. Neće biti iznenađenja, Srbija će pobijediti. Idem na utakmicu, pitao sam moje iz reprezentacije i dozvolili su mi. Mene su večeras bodrili prijatelji, supruga, sin.. Idemo zajedno na utakmicu, ali ne gledamo zajedno. Ja idem sa Atibom Hačinsonom (kapitenom Kanade, prim. novin) i on će navijati za Srbiju, neće da navija za Brazil", nasmijao se Borjan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC