• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija spremna za Kamerun - Piksi dobio pojačanje: Posljednji trening "orlova" pred najbitniji meč na turniru! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Fudbaleri Srbije odlično su raspoloženi i spremni da pobjedom nad Afrikancima naprave veliki korak ka nokaut fazi.

 igrači srbije spremni za kamerun  Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Fudbalska reprezentacija Srbije je spremna! Na Svjetskom prvenstvu izabranici Dragana Stojkovića u ponedjeljak igraju veoma važan meč protiv Katara, a na posljednjem treningu pred taj okršaj našao se i novinar MONDA Milutin Vujičić. Kako nam otkriva sa lica mjesta, svi fudbaleri bili su na raspolaganju selektoru, a atmosfera u timu je fantastična!

Među onima koji su trenirali pred Kamerun našao se i Filip Kostić, koji je zbog povrede koju vuče iz Juventusa propustio prvi meč na turniru. Prema očekivanjima, on će biti spreman da zauzme mjesto uz lijevu aut-liniju i napravi haos Kameruncima na tom dijelu terena, a to ne bi morala da bude jedina promjena u timu.

Postoji mogućnost i da selektor Stojković malo modifikuje taktiku, pa zbog pobjede koja je imperativ Srbija opet zaigra sa dva napadača. Vlahović je sve spremniji, a šansu čeka i Jović, pa bi Aleksandar Mitrović mogao da dobije saigrača u kaznenom prostoru afričke selekcije. Da ne ulazimo sada u detalje oko taktike, za to će biti vremena - bitnije je da "orlovi" silno žele pobjedu.

Po riječima Milutina Vujičića, "orlovima" je bilo vruće, ali su zadržali dobro raspoloženje i tokom treninga u Dohi. "Au, brate", rekao je Dušan Vlahović na račun temperature u Kataru, prije nego što su reprezentativci počeli da igraju "papir, kamen, makaze" kako bi odredili ko će ući u krug tokom zagrijavanja. Pogledajte detalje treninga.

Utakmica Srbije i Kameruna igra se u ponedjeljak od 11 časova i presudna je za "orlove". Pobjeda bi ostavila ekipu Dragana Stojkovića u igri za plasman u nokaut fazu takmičenja, čak i za prvo mjesto u grupi, dok bi poraz vjerovatno značio i oproštaj od prolaska u naredni fazu Mundijala. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC