• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspored dana na Svjetskom prvenstvu: Srbija prva izlazi na teren, a svi će pratiti još jednu utakmicu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ovog ponedjeljka 28. novembra na programu su četiri utakmice Svjetskog prvenstva.

 Svjetsko prvenstvo raspored utakmica Srbija - Kamerun Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije ovog ponedjeljka od 11 časova igra potencijalni meč odluke protiv Kameruna i kuriozitet je da će to biti posljednja utakmica grupne faze odigrana u jutarnjem terminu prema vremenu u Srbiji. Danas, 28. novembra, završava se drugi krug i pročitajte ko će sve izaći na teren.

SRBIJA – KAMERUN (11.00)

Izvor: Profimedia/Moritz Muller/Alamy Live News

O utakmici je rečeno sve – ostaje da pročitate potencijalni sastav "orlova", kao i poruke iz tabora Srbije i tabora Kameruna. I naravno, podržite Piksijeve momke svom snagom.

JUŽNA KOREJA – GANA (14)

Izvor: Profimedia

Gana je u utakmici prvog kola namučila Portugal, napadač Crvene zvezde Osman Bukari dao je gol za konačnih 2:3 i uz dobru energiju sa kraja tog meča "Crne zvezde" žele da osvoje prve bodove protiv čvrste azijske selekcije. Afrikanci će imati Injakija Vilijamsa i Džordaja Ajua, ali sigurno su dobro skautirali meč Koreje i Urugvaja, u kojoj ni mnogo zvučnija imena nisu uspjela da "probiju" tim koji sa klupe vodi Portugalac Paolo Bento, a na terenu napadač Totenhema Son Hjung-Min. Ko će osvojiti bodove i ostati u trci za plasman u nokaut fazu?

BRAZIL – ŠVAJCARSKA (17)

Izvor: Profimedia

Bez povrijeđenog Nejmara i uz bolesne Antonija, Lukasa Paketu i Alisona, koji pate od simptoma gripa, "Selesao" ulazi u meč u kojem može da "overi" plasman. Sa druge strane, istu šansu imaju i Švajcarci, koji su u prvom meču pobijedili Kamerun 1:0 golom rođenog Kamerunca Brila Emboloa. Ovaj meč će u Srbiji biti posebno praćen, nadamo se – u dobrom raspoloženju poslije duela naše reprezentacije protiv Kameruna.

PORTUGAL – URUGVAJ (20)

Izvor: Profimedia/Sebastian Frej

Na "papiru", za neutralne ovo će biti derbi dana. Kristijano Ronaldo i njegov Portugal dočekuje utakmicu sa tri boda i u komfornijoj situaciji od Urugvaja, kome bi poraz zakomplikovao situaciju. Na jednoj strani biće "CR7" i serija asova Fernanda Santoša, na drugoj strani biće poimence prejak tim da bi sebi dopustio da ispadne u nokaut fazi. Suarez, Nunjez, Valverde, Bentankur... To nije tim koji bi trebalo da završi u ovoj rundi Mundijal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC