• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski zet je jedan od najbitnijih protivnika "orlova" na Svjetskom prvenstvu u Kataru (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U reprezentaciji Švajcarske on je jedan od najbitnijih igrača, a njegova ljubav je porijeklom iz Srbije.

 Švajcarski fudbaler oženjen Srpkinjom Izvor: Instagram/kristinafreuler/printscreen

Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje se već skoro dvije nedelje održava u Kataru došlo je do samog kraja grupne faze. Kao jedan od najbitnijih duela posljednjeg dana takmičenja po grupama ističe se meč Srbije i Švajcarske - revanš za bolan poraz "orlova" u Rusiji prije četiri godine. Svi u Srbiji sa mnogo nestrpljenja čekaju okršaj (20:00), a posebno zanimljivo biće u porodici iskusnog Rema Frojlera (30).

Vezni fudbaler Švajcarske i Notingem Foresta jedan je od najiskusnijih u nacionalnom timu i četvrti je kapiten u hijerahiji, a sa druge strane... Remo je oženjen Srpkinjom! Njegovo srce osvojila je Kristina (nekada Šivčić) sa kojom je Remo izgovorio sudbonosno da i započeo porodicu. Ovako izgleda Kristina:

Kristina je porijeklom iz Srbije, ali je rođena u Švajcarskoj, pa će na večerašnjem meču imati istu dilemu kao i prije četiri godine. "Srce mi kuca za obje nacije, jer sam rođena u Švajcarskoj i dečko mi igra za nacionalni tim, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem. Tako ću i navijati", poručila je Kristina Šivčić pred meč koji se odigrao u Rusiji. Tada su Švajcarci bili bolji, a nadamo se da bi ovog puta rperezentativci Srbije mogli da rastuže njenog supruga.

Inače, Remo ima sasvim zavidnu karijeru u nacionalnom timu, za koji je odigrao 51 meč uz pet golova. U karijeri je nosio dres Vintertura, Grashopersa, Lucerna i Atalante, a prije nekoliko mjeseci preselio se u Notingem Forest sa kojim se takmiči u Premijer ligi. Pogledajte njegove fotografije sa suprugom Kristinom:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC