• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta, šta je problem? Pa očigledno je... Mitrović se "brecnuo", pa govorio o Piksiju: Ne bojim se!

Autor Haris Krhalić

Najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović dao je punu podršku selektoru Draganu Stojkoviću. /od reportera MONDA Milutina Vujičića iz Katara/

 Aleksandar Mitrović nakon poraza od Švajcarske Izvor: MN PRESS

Aleksandar Mitrović je i drugo Svjetsko prvenstvo zaredom postigao gol protiv Švajcarske, ali nije osjetio slast pobjede. Prije četiri godine u Rusiji boljelo je kada smo izgubili u 90. minutu golom za 2:1, dok smo u Kataru "imali" taj rezultat, ali nismo mogli da ga zadržimo ni do poluvremena i zato je na kraju poraz bio još bolniji. Mitrović u nastavku utakmice gotovo da nije mogao da uđe u šansu zbog dobro postavljene Švajcarske, i ponovnom padu u igri Srbije i našeg veznog reda, a poslije svega stao je pred novinare i govorio tiho, pognute glave.

"Težak poraz, teška noć za nas i cijelu Srbiju. Velika žal, ne znam ni šta bih rekao, pun sam nekih emocija i svi smo dali sve od sebe, ali nije bilo dovoljno i idemo kući - čekaju nas nove obaveze od marta, a biće potrebno da se ovo slegne. Jedan od najtežih poraza u karijeri, stvarno ne znam šta bih rekao pametno i osjećam se prazno...", rekao je Mitrović koji je rekao da su golove "primali kao djeca", ali da će morati da opet pogleda utakmicu da detaljnije analizira.

"Švajcarci su zasluženo pobijedili", dodao je Mitrović i poručio da su svi "bili fenomenalna grupa" i da su se držali zajedno i da će tako i ostati u budućnosti: "Ovo je najbolja ekipa i najbolja atmosfera od kada sam u reprezentaciji".

Na konstataciju da svi igrači Srbije igraju u "ligama petice" i da imaju tako dobru atmosferu i pitanje "šta je tu problem", Mitrović kao da nije imao pravi odgovor i zato se brecnuo: "Šta je problem? Očigledno nismo igrali dobar fudbal, šta je problem... Očigledno smo pravili dosta grešaka i to je bio problem. Greške koje zbog kojih nas nisu kažnjavali u kvalifikacijama, sada očigledno jesu - svi na ovom turniru su zasluženo".

Što se tiče ostanka Dragana Stojkovića na klupi Srbije, o kojoj je i sam govorio na konferenciji za medije, Aleksandar Mitrović mu je dao punu podršku da završi započeto.

"Ne bojim se (da će Piksi platiti glavom prim. aut.), ima punu podršku igrača i naroda i to nema veze sa nama. Kao što sam rekao, Piksi je stvorio grupu i doveo nas ovdje, ima najveće zasluge i sve ostalo je nepotrebno. Imamo bitne kvalifikacije pred nama, treba sve da analiziramo i što se tiče selektora - nikad bolje nije bilo, bar ja ne pamtim", zaključio je Mitrović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC