• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO prognoza Mundijala (16. dan): Biće "vatreno" i plesaće se samba!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U ponedjeljak ćemo saznati još dvoje četvrtfinalista Mundijala u Kataru, a sastaju se Hrvatska i Japan, odnosno Brazil i Južna Koreja.

 MONDO prognoza Mundijala (16. dan) Izvor: Anadolia/Evrim Aydın

Danas ćemo dobiti nove dvije selekcije među osam najboljih na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a naša redakcija nema mnogo dilema koje će to reprezentacije da ostvare - Hrvatska i Brazil!

Dragan

"Japan je samim plasmanom u ovu fazu takmičenja priredio senzaciju i ne vjerujem da mogu da prirede treću senzaciju. Eventualno mogu da smanje prednost Hrvatske - ali ništa više od toga. I Koreja je, kao i Japan, ostvarila svoj cilj i u duelu sa favorizovanim Brazilcima ne očekujem ništa više od njih osim časne predstave".

Haris

"Japan je, po meni, najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela Mundijala. Grupnu fazu su okončali sa pobjedama nad Španijom i Njemačkom, ali mislim da se njihov put danas završava. Južna Koreja je veliki autsajder u drugom meču danas i sve osim lagane pobjede Brazila bi bilo iznenađenje".

Nebojša

"Iako je Hrvatska favorit, vjerujem da će biti dosta tvrdo i da će Japan uspjeti da ostane neporažen, barem u 90 minuta. Brazil s druge strane će uspjeti da prođe u dalje takmičenje, ali poslije dosta muke".

Goran

"Mislim da danas neće biti previše problema za favorite. Japanci su pomalo i nezasluženo u osmini finala, a Korejanci će biti lak plijen za Brazilce".

Željko

"Mislim da će Japanci napraviti probleme i Hrvatima. Sve osim sigurne pobjede Brazila bilo bi iznenađenje, ali računam da će Koreja juriti kao da im je zadnje, a Brazil će možda 'štediti snagu'".

Bojan

"U duelu Japana i Hrvatske očekujem da bude 'vatreno', mnogo golova, Japanci su pokazali da mogu biti izuzetno neugodni, ali mislim da su Hrvati ipak kvalitetniji i da se put simpatičnih 'samuraja' ovdje završava. Vjerujem da će Brazilci nastaviti sa odličnim partijama (meč sa Kamerunom ne računam), te da ne bi smjelo biti problema u današnjem duelu".

Evo i tipova...

Izvor: MONDO

...kao i trenutnih tabela.

Izvor: MONDO

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC