• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovakvog Mesija nikad nismo vidjeli - "Šta je, budalo? Bježi!"

Autor Dragan Šutvić

Argentinski fudbaler Lionel Mesi posvađao se sa protivnikom dok je davao izjavu nakon pobjede.

 mesi se svađao sa protivnikom Izvor: Twitter/zNickos/printscreen

Nakon velike drame u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, Argentina je uspjela da prođe dalje. Na manje od 15 minuta do kraja susreta imali su dva gola prednosti protiv Holandije, ali je "džoker" Vut Veghorst mogao da postane junak. Rezervista kojeg je Luis van Gal poslao na teren dva puta je zatresao mrežu i tako Mesiju i saigračima otežao posao.

Morali su Argentinci da igraju produžetke, pa zatim i da bolje izvode penale kako bi stigli do meča protiv Hrvatske. Sve to je prilično iznerviralo Lionela Mesija koji je na kraju utakmice izgubio živce. O tome govori i snimak koji je nastao dok se čekala izjava sjajnog Argentinca, a umjesto analize meča uhvaćena je njegova rasprava.

"Šta gledaš, budalo? Ajde, produži dalje!", vikao je Lionel Mesi ka nekome od protivničkih igrača iako je već bio u programu. Novinar koji je želio da mu psotavi pitanje u nekoliko navrata probao je da prekine ovaj verbalni obračun Argentinca, ali nije uspio u tome, Mesi je ispričao sve što ima.

Po informacijama do kojih su došli strani mediji, Lionel Mesi našao se u "okršaju" sa Veghorstom. Snažni napadač Holandije želio je da priđe argentinskom fudbaleru i da popriča sa njim, ali jedan od najboljih igrača svih vremena nije bio raspoložen za to.

Možda su razlog za to dva gola koja je Holanđanin postigao u finišu susreta, možda neka od čarki koje smo na terenu vidkeli u samom finišu, a možda i nešto sasvim treće.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC