• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo niste vidjeli - evo zašto su se Argentinci unosili u lice Holanđanima!

Autor Dragan Šutvić

Kamera koja je penale snimala iz ptičije perspektive uhvatila je razlog zbog koga su Argentinci poslije meča slavili pobjedu "u lice" Holanđanima.

 kako su holanđani provocirali argentince  Izvor: Profimedia/ANP KOEN VAN WEEL

Vidjeli smo 16 žutih, jedan crveni karton, mnogo sukoba, četiri gola u regularnom dijelu, povike na regularnost meča i na kraju penale u meču Argentine i Holandije u četvrtfinalu Mundijala. Gotovo sve što je moglo da se vidi! 

Ali ono što u prenosu nije moglo da se vidi je kako su holandski fudbaleri provocirali Argentince tokom jedanaesteraca. Prije penala koji je promašio Enco Fernandez prvo su za mladim vezistom išli igrači Holandije i provocirali ga, a onda mu je nešto dobacio i Vout Veghorst, napadač Holandije koji se vraćao na svoju polovinu nakon što je izveo jedanaesterac.

Kada je promašio cijeli tim Holandije je potrčao da provocira defanzivnog vezustu "Gaučosa", a onda su kod sljedećeg penala na isti način provocirali i Lautara Martineza. Pogledajte kako:

Ipak, nije im uspjelo! Lautaro je penal pogodio i odveo Argentinu u polufinale koje će "gaučosi" igrati sa Hrvatskom. Ali tu nije bio kraj sukobima. Posluhe meča se oglasio i Luj Van Gal. Njemu je nakon utakmice prišao golman Argentine i odgovorio mu na provokacije. 

"Pomalo pričam španski, a poslije meča mi je prišao golman Argentine i rekao da sam previše govorio", otkrio je Van Gal. 

Nakon svega Argentinci su prošli dalje i to burno proslavili pred očima Holanđana, a sada se vidi da su imali i zbog čega, očigledno je to bila "osveta" za sve provokacije tokom meča. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC