• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽENE MORALE DA BRANE RONALDA! Obezbjeđenje pustilo "ludaka", pogledajte šta je uradio... (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo je bio u fokusu navijača čak i kada je na klupi, a obezbjeđenje je "zažmurilo" dok djevojke nisu alarmirale da je jedna flaša poletjela ka Portugalcu.

 Navijač gađao Ronalda flašom Izvor: Twitter/malasirena111/Sc

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo u suzama je završio Svjetsko prvenstvo u Kataru, a susret sa Marokom, u kome je opet ušao sa klupe, obeležila su i dva velika skandala. Prvenstveno, nedopustivo je kako je obezbjeđenje dozvolilo da jedan navijač uđe na teren i skoči na Ronalda, a još manje kako je drugi uspio da sjedi iza klupe Portugala i da gađa čuvenog fudbalera, dok ga nisu "uhvatili" ljudi oko njega.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako Brazilac, koji je "debelo" platio za kartu iza klupe Portugala, gađa Kristijana Ronalda flašom (i polio ga vodom), zbog čega prvobitno nije reagovalo obezbjeđenje... Najprije su se sa njim obračunali navijačice evropskog šampiona iz 2016. godine, a potom su pozvali redare da ga izbace.

Sve to je snimljeno izbliza i navijač se branio da "nije ništa uradio" i tjerao je sve koji su mu prilazili, međutim kada je objašnjeno šta se dogodilo - postupili su ispravno i izbacili ga sa stadiona.

Brazilac je tako propustio da pogleda jednu od najboljih utakmica Svjetskog prvenstva i nije vidio ni trenutak kada je Ronaldo ušao u igru i pokušao da donese makar produžetke svojoj reprezentaciji, dok je sasvim sigurno da će FIFA ovom navijaču uskratiti priliku da pogleda i preostale četiri utakmice na Mundijalu. Napravio je veliki skandal i zbog toga mora da plati, tako da bi mogao da dobije žestoke sankcije zbog toga.

Pogledajte trenutak kada je navijač napao Ronalda sa tribina:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC