• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karim Benzema je mogao da igra na Mundijalu: Šokantne vijesti iz Španije zatekle javnost: On je 100 odsto spreman!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji fudbaler na planeti u 2022. godini nije na Mundijalu zbog povrede, a prema navodima španskih medija nije morao da se vraća u Madrid!

 Karim Benzema nije povrijeđen Izvor: Profimedia

Šokantne vijesti dolaze iz Španije, pošto "Marka" tvrdi da je Karim Benzema u stvari bio spreman da zaigra za Francusku na Svjetskom prvenstvu! Najbolji fudbaler svijeta za ovu godinu je jedan od šestorice
na koje Didije Dešan nije računao jer su se mučili sa povredama, ali Španci sada navode da su Benzemini problemi mnogo manje ozbiljni nego što se mislilo.

Samo nekoliko dana pred početak prvenstva on je zbog problema sa lijevom butinom morao da se vrati u Madrid, ali "Marka" navodi da je bio spreman da zaigra odmah nakon grupne faze!

Spekuliše se da je Didije Dešan požurio da ga pošalje kući, a da nikoga nije pozvao kao zamjenu, pa je tako Francuska ostala sa 24 igrača nakon prvog kola u kome je zbog povrede otpao i Lukas Ernandez. Za "trikolore" je situacija bila još gora jer se povrijedio i Kristofer Nkunku, pa je tako jedina zamjena za "klasičnu devetku" u vidu Olivijea Žirua mladi Randal Kolo Muani iz Ajntrahta, 

U tekstu "Marke" se navodi da Benzema ne samo da se odavno oporavio već da je već neko vrijeme na 100 odsto svojih mogućnosti. Jedno je sigurno, Marokancima je drago zbog ovakve odluke Didijea Dešana!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC